Friday, April 30, 2010

Madu yang Ku kasi, Racun yang Kau Balas!!

Tragis sungguh hidup I malam semalam,

ini lah akibat terlalu percayakan binatang tu....
dasar binatang! memang tak berhati perut langsung!
Nie yang dikatakan kacang lupakan kulit!

Sapa kau marah nie Net?!
itu la...si kucing terbuang tu....nak kata parsi, tak jugak, nak kata kurap pun tak jugak...
kacuk kot?.....or should be kucing corrap.....huhuu tapi ada rantai kat leher dia,
tapi kurus...hmmm sapa lah tuan dia...
(seyes, I cerita pasal kucing, korang jangan ingat I cerita pasal orang pulak)
alkisahnya, malam tadi la, time I jemur kain sensorang,
tetiba je kucing nie err..I namakan dia gigolo cat la
(sebab dia gesel2 kat kaki I, setim lak tetiba)
kucing tu mungkin dah takde pedoman hidup or takde arah tuju kot....
tu pasal dia gesel2 manja kat kaki I.....
camno I tau dia gigolo dan bukan GRO?..

oh! sebab I tengok bontot dia , tengok anu dia...sentap you! confirm jantan....
so I layan lebih skit.....husband pun takde...blom balik,
tak salah bawak jantan masuk rumah jap.....kejap jer.....
I pun jemput la si gigolo cat nie masuk
er...actually kucing nie masuk sendiri....
pandai pulak tu buat rumah I macam rumah dia sendiri.......

sian...., lapar, dok ngiau dengan suara serak2 basah!
ada aku kisah!?
pandai pulak tu ke dapur, boleh buat menantu,
hmm mesti gigolo cat ni dah di train...
I takde susu nak kasi, takkan nak kasi susu I,
kang jadi ibu susuan lak...eee...taknak...!!
so, I ada buat cupcake strawberry, ada lebih, I kasik dia...
sian, gelojoh dia makan..(harus mintak duit cupcake kat tuan dia)

dah habis cupcake, dia ngiau lagi, takkan nak kasi cc lagi,
tu my customer punya, so .....
I kasi dia air suam, dia jilat sikit jer, pastu blah...tak sedap kot?....
(ceh! memilih, itu kot I baik kasi air suam...kalo kasi air paip??? tak ker haru)
so I kasi dia wipping cream yang cair....kot nya I nak tipu dia...
bior dia ingat tu susu...
hmm hampeh..dia hidu jer, pastu blah masuk bilik I..educated gak kucing nie.

amboiiii pandai masuk bilik....
I biar kan jer la....takper, kot dapat pahala kasi perlindungan kat gigolo cat nie...
tengah I cuci pinggan, I terfikir, kucing nie tak berak ker?
terus I cari dia...

nak tau...
rupanya spesis gigolo nie tengah aim baik jer terkangkang kat atas katil I,
bukan nak romen yee.....dia ready nak berak la....
uissshhh dalam masa 0.0003 saat jer I berubah jadi gaban....
I tendang my katil....kot nye dia terkejut n terus blah tak jadi berak...
tapi dia buat derkkk jer.....cam dia tuan tanah katil tu...
dia pandang I sebelah mata jer....
sambil mengiau sekali...mungkin bahasa kucingnya "blah la lu!"

apa lagi, I capai penyapu lidi yang dok baik standby belakang pintu bilik
tanpa mempedulikan sikap sayangilah binatang...
I hambat jer si giogolo tu,
gigolo yang tengah stim tu apa lagi melompat tak hingat...
sib baik dia tak gheti melatah...
I kejar dia dari bilik ke bilk. Then masuk ke bilik air, lari ke stor pulak and masuk ke bilik lagi baru dia jumpa jalan keluar...(dah macam madu 3 pulak)

Hampeh! buat penat jer....
Tak pasal2 I kena cuci cadar yang ada kesan peninggalan bersejarah si gigolo tu....
benci!
poyo jer......
baru ingat nak suh hubby kasi birthday present kucing parsi kat I.....isk! tak jadi lah!

pssst :-moral of the story.....jangan bawak jantan masuk rumah tanpa kebenaran suami.....
Me Naughty..me Netty

1 comment:

momguess said...

aku boleh bwk jantan masuk umh
sbb aku single
hahahahah
opsssss


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno