Thursday, April 22, 2010

Sangat Suka Bergaya begini ke Ofis...sangat suka!

Sila perhatikan coat2 dibawah ini
...Iye..I sangat teruja untuk memakai baju2 sepisis ini ke pejabat.
Nampak begitu elegant dan begitu mempunyai otak yang bijak kepada si pemakainya...
Nak kejar perompak pun terasa macam...
Wah! I lari dengan coat siot.....
and si perampok akan merasa berbangga kerana dikejari oleh minah yang bercoat sangat menawan.....mesti dia akan bercakap...
kejar la lagi...kejar la lagi.....
obses sungguh I with this coat.....
But satu jer mentality orang Melayu...
"ni pakai coat nie nak gie mana nie?...isk isk isk..buang tebiat ker?"
tetiba jadi sedey T_T
Takpe..jom kita cuci2 mata dulu with coats from "cik 60"
Miss Sixty White Cotton - poly piped RM 380
Miss Sixty Black Plaid Wool Blend RM 620

Miss Sixty Balck Wool Blend Belted RM 460

Miss Sixty brown diamond jacquar RM640

Miss Sixty Ivory Studded otton Pol - RM 435
This is my all time feberet......yummy.....


Me Naughty..me Netty

8 comments:

Myluv-Sylvia said...

myluv pun suke coat. teringin nak pakai yg warna hitam + spek itam. agak2 apa org M'sia ni akan kata. :)

emy/mamasuri said...

tingin gak nett aku nak pakai..
tp takmo bt g keje..
wat kekwat g midvalley leh???
konon2 dok uk ler..
i like miss sixty brown tu...

deena awanis said...

love the whitey!!!cantekss!!tapi cam x kena jer nak pakai kat Malaysia yang weather panas ni..tapi ada je baju yang cutting begitu tapi actually not from thick fabric kan??

notti netti said...

myluv- tu lakan...teringin kan?? tapi hmm....

emy- aku suko idea ko tu..bernas!..

notti netti said...

deena- ade je jual coat yg jual fabric niois skit.....arhhh nak smart...bedal jer laaa....tapi biasalah...buat derk jer...dgr sok sek sok sek org...eheheh...

mummy_ayu said...

chantiks..harga pun chantiks siot..tak panas ker kalu pakai beb..he he he...

MUMMYAR said...

uhh..ahkak pun sukey....

notti netti said...

ayu- dok le dalam aircond eheheh takde la panas eheheheh

mummyar- mari kita suke sama2...yak yak yea...:)


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno