Wednesday, April 21, 2010

Seronok ker Block2 kereta orang nie?...

Salam petang semua.......
Korang dah makan?...blom makan? (huh! ada aku kesah??? eheheh)
hari nie I taknak la marah2....hari pun makin mendung....suami pun balik lambat....lagi pun hari ni malam khamis...bukan malam jumaat....tak best nak marah2 nie.....tepat pukul 8 karang I ada final class for this sem.....kelas ARAB....so..I taknak marah2...I taknak hangin2.....
cuma I nak chit chat azwan skit....
Sila2 la jegilkan mata anda pada gambar2 tak bernyawa di bawah ini...
mana lah tau, kereta korang terselit dalam gambar tu....

Sebenarnya, banyak lagi gambar2 rakus kereta2 tak berdisiplin ini I ada ambil...
(snap picture la)...
tapi sebab si gadis gaban nie dah malas sesangat nak tunggu gambo donload lama sangat...so...korang tengok jer laa...gambar yg sedia ada.
Boring tau...
asyik2 muka I yang chomel nie jer yang kena tolak kereta2 yang tak berdisiplin nie....
Tak tau la pulak, jadi polis nie kena tolak kereta.....
Suka2 hati tuan tanah kedaun kereta diaorang je nak block2 kereta I...
dari zaman I mengandung sampai la dah terberanak....
muka nie jer asyik tolak kereta....
untuk makluman uols, nie tak masuk tau dalam sylibus kerja I....
gaji I pun tak bertambah dengan adanya xtra work tolak2 kereta nie....
cakap jer la kereta apa yg I tak tolak..semua I rasa tau (tipu...tipu...)...
dari jip buruk sampai la kereta bmw lama....
kuat I nie....kes terlebih makan biskut tiger.
memang nampak mudah tolak kereta nie...
cam tolak mummy ayu ke gaung...mudah bangat!
tapi ada gak yang I tolak kereta tu...kereta tu tolak I balik...isk isk isk....
sepisis degil cam tuan tanah gak! nak...nak gen2...yarabbbi...berat nam mam!

Kengkadang tu, diaorang tak takut ker main block jer kereta orang?....
kotnya jumpa pemandu baik ati macam I, takper la...
kalo jumpa yang kaki calar tu...tak ke tragis.....I tak suka calar2 kereta org
(ada gak la 2, 3 kereta yg I x sengaja calarkan.....sbb I tak tersengaja termarah)
Disebabkan manusia2 karat ni la,
I missed nak kuar lunch dating2 with my hubby....
sedih tau....bukan selalu I dapat bersenda gurau ngan hubby......
I dah tido baru hubby balik...selalu missed nak xxx tau!!!! (tetiba emo)
ada tu, owner kereta yang takde hati dan perut siap tarik handbreak..
Konon x kasi kita tolak kereta dia........haduiii.....
rasa cam nak suruh aci cleaner ludah jer kat cermin sisi kereta dia.....

Apa lu ingat letak kura2 depan kereta lu, I takut...? cis....
sib baik I tak bela anak rimau...Idak,
I suh anak rimau tu rogol itu kura2....huh!
ada satu time tu, I dah le lewat nak ke kelas...
ada satu makhluk musibat nie...
leh pulak lenggang kangkung naik kereta kancil tak lawa dia
(block betoi2 depan kereta I)....
dah le tak minta maaf...muka cam dah 2 tahun tak kena ehem ngan laki kot....
siap dah masuk kereta boleh make-up2 lagi...
alololo...tolong la...dah le muka tu mmg sepisis tak lawa...
makeup camne pun takkan lawa....
nak2 buat perangai yang cam musibat nie...
lagiiiiiii la tak lawa. Isk..bebulu jer....habis layu satu persatu bulu ketiak haku...isk....
cam rasa nak kasik pelempang kat member sebelah aku pun ada ha.....

Haa..nie lagi satu...mementang ko letak 3 ekor anak rimau...ingat haku takut???....
sib baik ada mummy ayu time tu....
(dia tak halang I...dia yg suh I tangkap gambo ada lah)
perangai gaban harus dijaga...
idak dah lama I buat lukisan mural kat kereta nie.....
cantik skit....bukan calang2 kereta boleh dapat sentuhan I....Pendidikan seni I A tau......
biar I calar2kan kereta si pemblock nie...
sama cam EX boypren korang calar2kan hati korang!

Penat la...nak tolak2 kereta nie.....nanti I nak bela kucing la....
suh dia berak atas kereta2 durjana ini.....berak cair pun bagus...or I sendiri yang berak...tapi kang I tonggeng ....orang bangunan atas nampak...depa stim...camno!!!!

psst- cuba korang block kereta ketua polis negara pulak?...kot2 dapat pingat ker?.....
Me Naughty..me Netty

5 comments:

mama naufal said...

hahaha.. camne arh muke nett tolak kete.. mesti sambil2 control cun ek..
Hari2 pakai kasut lawa2 jap g kena tolak kete.. sadis.. sadis.. huhu..

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

tu la cam mana gayanya netti tolak kete yg block kete netti tu yea..abis la kasut lawa hihihi tapi i tabik la larat gak neeti tolak kete tu yea dlm keadaan control cun...

maszmadi said...

hm.. aper kt netti wat azam stat sok, netti laks yg blok kreta diorg, 1 ari 1 kreta, siap tarik h.break lagik tur, ok x...? iskiskisk sadis nyer cdngan...

notti netti said...

MAMA naufal/adlin - huhu tolak kete tak pakai kasut tumit tinggi...hhuhuhu kasut perlu dijaga beb eheheh

maszmadi-maunya kete I lak kena conteng eheheh

funkylens / yuyiehouse said...

hahhaa.. LOVE THIS!!! seriously i pon x suka org block kereta i. susah la nk keluar.. ntah pape la diorg ni. kalau nk double park pon, tggl la no tel/ business card atas dashboard , senang nak call suh alih kete.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno