Monday, April 26, 2010

Makanan wajib notti netti bagi tahun 2010

Kawan-kawan sekalian,
gambar di atas adalah gambar dimana say memegang chocolate berbentuk bulat, oh! kepada yang rabun, itu bukan taik kambing ya!
Ia adalah chocholate Sorini yang dibeli dari kedai The Cocoa Trees.
Oh! saya adalah tidak mengandung lagi....
tapi telah sedia gatal nak mampus...nak makan mende alah ini.
Menyampah betul!
dan saya sanggup menjadi ahli The Cocoa Trees semata-mata hendak mendapat diskaun hebat bagi pembelian chocolate di kedai ini.....
Justeru itu, saya and pengikut ajaran sesat saya iaitu mummy ayu telah ke KL sentral.....ya, sekali lagi saya telah membeli ini choc....dan saya sangat kedekut untuk memberi separuh hasil choc ini kepada mummy ayu....
ya! kita perlu menjadi kedekut sekali sekala bagi menjamin masa hadapan perut2 kita.
Saya amat menitik beratkan perkara ini......
Gambar atas diambil dirumah lastweek,
choc yang saya beli tadi, tidak perlulah di snapkan gambar,
rupa paras choc ini adalah tidak berubah.....rasanya juga adalah sama......
jadi, saya harus pergi dulu, bagi menikmati hidangan yang serba enak ini..
makan adalah harus di bawah meja.....
takut saya akan diserang hendap oleh raksaksa-raksaksa lapar di ofis ini...
saya menamatkan diri dari arena berblog seminit waktu dahulu
sekian....


Me Naughty..me Netty

8 comments:

mummy_ayu said...

ah ah kan..lupa lak nak cukai tadi..but today tak de mood la nak makan choc..tu yg tadi tak beli pun dessert kat raja burger...

Mila_ibu najihah said...

Yummy...sedapnye ceklat, lama da tak makan ceklat ni.

norliza_osman said...

net .. sekarang ni macam mana kau nak kurus.. heheh

notti netti said...

ayu- oooo yer kerrrr...patut la.

mila- sedap mila oiiiii..

norliza- opppsss! i pun tatau....hahaha

Diana Sulaiman said...

alahai lomah betul tengok cekelat ni...

Emy Omar said...

mujur dah declare tak pregnant..baru nak tanya sebab ween dok pulun choc tu..hehehe

MUMMYAR said...

huhu...coklat ye....sedap2...i pun sukey....

notti netti said...

diana-hahahaha

emy- uissh koo wen baru beranaks...xkan nak ngandung laie...sentuh pon blom lg haaaaa...

mummyar- mari kita suka sama samaheheh


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno