Wednesday, April 7, 2010

Berat Badan dijangka menjulang tinggi akhir bulan APRIL ini...

Nah! sila amati breakfast I pada pagi yang indah ini. I tot I beli coco pie yang si Mila tu jadi model dia...tapi sekali pandang....cocorie la pulakkk...ahh! bedalllll...!! Ya susu adalah menu wajib.....
(still dok fikir...time I mengandung dulu kalo I minum susu
kompom si starbuck latte tu jadi snow white kan? kan? kan?)

Apehal ko senyum senget minah!
Oh! I adalah sangat runsing ketika ini hmm...

Berat badan I kini melambung naik senaik-naiknya tak hingat!

(sambil mengunyah cocorie)
What should I do?
Haish, my mom yang prihatin dah mula bebel-bebel....
my 1st son dah mula lompat2 kat perut, bontot dan area2 yang disangka gebu...sebijik dia buat I persis tilam dunlop....T_T
My SIL dah mula kirai2 baju I dan secacamerba jer cakap dah tak muat kat body I....isk isk...isk...(kalo nak kasi pun I kasi sepender jer huhuhu)
and my neighbour pun tegur (situasi time I dukung si starbuck latte kat depan rumah)

"e'eh Irfan so cubby, mak nye pun sihat comel jer".....( ala nak tapis-tapis lak...cakap jer...sihat anak, mak pun gemuk dah) kan senang.....alang2 hati dah menanah...kasi lah lagi kritikal terus. haissh
and I perasan, ada certain2 kasut I rasa macam dah ketat pulak...tetiba jer ketat, ibu jari kaki turut mengembangkah?!
haruskah I buat jualan lelong for my shoes?....hmm akan difikirkan kelak.....
Lemak2 @ kadar lebihan negara kasar di perut I meningkat dengan amat ketara sekaligus menaikkan peratusan lemak tepu komposit secara linear.
Hasil daripada analisis.....(kunyah cocorie lagi) keasyikan meminum air COKE, mengambil nasi secara berlebihan selepas pukul 10 malam dan terus mandi dicampur pula tidur sampai tidak sedarkan diri merupakan faktor-faktor yang signifikan terhadap index lemak komposit dengan menggunakan kaedah fungsi kebolehjadian)....
"eh! Net! ko jadi pakar ekonomi pulak???" :O
ENTAH! AKU PUN TAK BERAPA PAHAM APA AKU CAKAP....

yang pasti...berat badan I dah naik...toloongggggg!!!!
Oh! kaki adalah sedikit berobesiti....hmm harus di ekjust kadar lebihan negara kasar itu.

pstt:- naik jadi pendiet tegar la pass nie
Me Naughty..me Netty

2 comments:

mummy_ayu said...

gemuk ker??? tak dela...tapi kalu nak diet..aku nak join gak!!!

Rifqi Zuhairi said...

Alahai..korg dua org mn buleh diet...asyik mkn mknan berkalori tinggi jer...n mummy ayu klu x mkn kang..dh gastrik pulak..hehehe..come join my team..training netball..hasilnye dh trn 5kg tau....


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno