Wednesday, April 21, 2010

FabuLOVE Giveaway at CuteandYummy

Bagi ruang for me to join contest sat naaaa......:)
Shantiks tak benda alah kat atas tu?.....
I teruja nie.....sebab menda alah-menda alah kat atas tu sangatlah kawaiiii
(kedip-kecip mata cam minah jepun)
Okey...camno nak dapat menda alah nie?...senang jer, korang gi kat
then korang ikut aje arahan-arahan yang tuan tanah kedaun tu nak......ehehehe tuan tanah adalah sangat sheeewwwittt gitu...baru masuk 27 tahun....I dah merasa umur tu, sangat best okey (itu adalah zaman miang I)........
antara gift-gift yang bakal korang dapat, kalo korang terpilih le sebagai pemenang...:).
sangat teruja bukan?......jom le join...tarikh tutup 22 APR 2010...bersamaan esok...eheheh.

To tuan tanah miss Ezyane......
walaupun anda merasa angka 27 tahun itu sangat beso...dalam erti kata lain sudah tua....tetapi anda harus ingat....ajal maut semua ditangan tuhan....dia nak ambik nyawa kita bebila masa pun voley... (eee...cam tak best jer message aku nih! tuan tanah nak message2 yang sewit-sewit, aku kasik message nak mati, buat apa!)...
kita ubah okey.....
kepada tuan tanah Ezyane......
Happy Birthday sweet 27,
on ur very special day, I hope that u don't die before u eat ur cake...hehehehehhe
message adalah sangat menakotkan okeeey.....
apa-apa pun, SELAMAT HARI JADI Sewitttiiiii Ezyane,,,,,:)
lalalalala
Me Naughty..me Netty

1 comment:

ezyane said...

Hello!

Thanks for the wishes and joining my Fabulove Giveaway. I'm here to read your post. :)

Good luck

E


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno