Thursday, April 22, 2010

Nak nie..nak nie..nak nie jugak!

Dalam kebusyan I mengfinishkan all my reports kat office terchinta......
I tetiba terpandang ini benda ciptaan manusia.....
terkedu dan terus bermeditasi sekejap......
tapi harganya sangat tidak menepati piawaian yang diluluskan.....
I perlu bekerja keras, membanting tulang,
menyekat pemakanan untuk memastikan benda alah ini berada di bawah tapak kaki I.....
(kerja kuat2 dok bawah kaki jer Net??? dah nama pun kasut! ngong!)
Iyee...kita lihat sahaja nanti.......
mula menyimpan wang di dalam tabung teddy......
'
'
'
'
Wah!! sebanyak rm 0.50 sen telah terkumpul!
....bangga siottttt!!!!
Me Naughty..me Netty

3 comments:

firahadifa said...

perkhhh... tinggi nyer.. nanti mendongak lak aku pandang ko. kekekeke

kakchik said...

huhu net, tingginya... gayat kakchik tengok. kalau kakchik pakai kasut ni mau dari tinggi XS jadi L ni. hihi

notti netti said...

fida- memang itu niat aku ahahahah gelak jahat!

kakchik- sekali sekala nampak L pesalahnya dok???? kan? kan? kan?


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno