Friday, April 30, 2010

I nak ucapkan selamat hari pekerja gak...


Dear...,

My beloved kawan-kawan.....

wah! anda sudah pulang ke rumah?....

I masih di ofis menemani Mummy Ayu bersiap2 untuk ke gala dinner red carpet beliau...huhu
I anggap I bekerja la jugak kan...lalalalalal

tapi I rasa hari pekerja kali nie...biasa-biasa je kot...
maybe sebab jatuh pada hari sabtu...kalo jatuh pada hari ahad or isnin, baru best kan? kan?
korang musti sokong I punya...
so...dikesempatan ini
I dengan perasaan rendah diri tamak halobanya
ingin mengucapkan

"SELAMAT HARI PEKERJA KEPADA ANDA SEMUA"

Tidak kira lah yang bekerja di luar negara, dalam negara ke....dengan majikan ker...or bekerja sendiri ker...or tak kerja ker.....semua pun terinclude sekali dalam wish I...

Semoga anda semua akan berkerja dengan lebih tekun lagi....okeh?...dan selalulah makan gaji buta bagi menjamin masa hadapan...


yang Iklas;

Notti Netti

Me Naughty..me Netty

2 comments:

Emy Omar said...

Happy Labor Day to you too dear..
Psst...aah kita pun sama..macam tak percaya je hihihi..tu zaman muda mudi kan..kayuh basikal pusing bandar kangar semua tu

notti netti said...

emy- hahah percaya kan ke tak? huhuhu...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno