Tuesday, August 24, 2010

Takpe laaa..kalau tak dapat baju raya tahun nie pun it's okeee....janji dapat beli nie....oh! by the way I nak buat pertandingan laaa...uols nak join tak? ala2 giveaway...(kenapa tajuk en3 panjang?)

Halooo uolllssssss...miss me?..
I miss u lah...so much! muah muahahaha...

Hari nie pack betul laa...
Kejap lagi nak hantar hamper pada orang.....as a gift
Then terus sambung ambil hamper at my SIL house......
then sambung pulak berbuka puasa dengan orang...kat TUPAI-TUPAI...nak tengok menu..best tak?
nanti kalo ada masa I snap2 gambar yer.....

hadoii penat laaa.....
Dengan banyak lagi baju raya Family tak buat...isk..pening
Esok both my son datang...lagiiii laaaa.....
I pulak banyak kena lantik jadi penyambut tetamu..tetibaaa jer...sib baik tak disuruhnya jadi BellBoy....

huh apa kes.....
Tapi..I tak kisah pun takada baju raya tahun nie...sob sob....(ada tu..tetap ada, antara lambat dengan terlewat jer)....
Sebabnya I dah terbekenan kat benda alah nie......
WALLET...ehehehhehe

gila lu Net..dalam setahun 3 kali ko tukar wallet....
muahahahahahaa...................kepuasan beb...kepuasan.....
So..mari kita cuci mata dulu...yang mana satu I bekenan.......
oh! oh! also...I nak buat pertandingan....
Ya....syarat dia...just be my follower jer.....kalau dah jadi follower...dok diam2 sambil sebut NET CUTE!!!!
yaa..saya suka perasaan ini........

takpe...I sticky mood kan pertandingan tersebut kat next en3 yer....
muaaahhh!!!
Me Naughty..me Netty

4 comments:

mila.ibunajihah said...

I mmg pollow u net..i nak join giveaway u, dan soalan belum terjawab..naper tajuk entry ko hari ni super panjang net? hehe..

Nad @ MamaZakwan said...

yea,yea..!
kak net cute miut! haha!nk join, nih..semangat! ;)

mama tisya said...

giler pjg tajuk ko net..sbr je la..3x tukar wallet sethn ye...aku 3thn pn blum tentu bertukar..nasibaik ada belas kecian dpt ole2 wallet br bertukar...hahahaha

liyana said...

nak join! nak join! hehe


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno