Monday, August 30, 2010

Hajat dihati nak beli baju raya.....tapi.......

Selamat hari Isnin Uols..
wah esok cuti merdeka...
lagi jammed la KL yer?...

hari sabtu and ahad dah iye2 planning nak beli baju raya I and anak2...
hmmm tapi nampaknya tak berjaya juga..
sebab apa???
sebab JAMMED....parking shopping komplekx sentiasa full...
itu pun nasib baik on saturday, I pergi awal2 pagi midvalley.....ingatkan nak pergi beli baju but....
my dad and mom cuma nak singgah MPH jer..beli buku..
then blah ker PKNS shah alam.....

but before that dah ke jalan TAR seawal 9.30 pagi...
JAMMEDnya..takyah cakaplah......
ingatkan I sorang jer fikir..bangun awal2 pergi awal2 semata2 nak elak jammed..
ghupanya ada beribu2 lagi umat manusia yang berfikiran cam I...bangun pagi just nak menuju ke jalan TAR...
hmmm..apa lagi..jammed jammed and jammed......

ahh..jammed kepala hotak....nak keluar dari jalan TAR tu jer..dah makan masa..isk...
sib baik puasas.....
agak2 hari nie jammed tak?....
Me Naughty..me Netty

9 comments:

mama tisya said...

jln tar tkyh tgu nk raya jem..kt sinun mmg sentiasa jem..mmg tensi..aku pegi mlm wei kul 11 lebih..best siot..cuba la p mlm...atleast mlm klao penat or jem pn ko nk marah2 leh minum..hehehehe

Rifqi Zuhairi said...

Jln TAR tu minggu n minggu dpan..confirm jammed and ramai org...nk g buleh tp naik je la STAR atau PUTRA..angah ari tu pun g naik STAR je..x yah pening nk cri parking n jammed..cuma kena redah jammed kat counter bayar je la..

momguess said...

xyah nk soping jln TAR sgt lah noks
buat mcm aku soping raya kat IKANO n OU jer

sebenar nye aku xtau nk g jln TAR tu
+ jammmmmmmmm
xsangup mak noks

nadia said...

kalau tak mau jam , pi lagi 2-3 hari nak raya , mesti tak berapa jam pasal ramai yg dah balik kampung !!

nadia said...

kalau tak mau jam , pi lagi 2-3 hari nak raya , mesti tak berapa jam pasal ramai yg dah balik kampung !!

notti netti said...

emy- itulah kalo nak raya tak pergi jalan tar..cam tak sah rasanya..

momguess- wahhh! kayanya ko???? ikano tuuuuu

nadia- boring lak kalo xde orang kan?kan?kan?

mama tisya said...

aku br nk komen psl momguess soping tmpt org kayo..sebab die tktau jln jauh2..hahahah..nasibaik die ngaku

notti netti said...

emy- tu la kan, sib baik dia ngaku..idak kena lagi tu...sampai lepas raya pun aku kenakan dia lagi..

momguess said...

weyyyy
bukan tpt org kaya lah
tapi tu jer tpt yg aku tau pegi


kalau berani jom lah buka puasa kat ikea!!!!


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno