Monday, August 30, 2010

Jom main-main balas kad raya nak????

Ya....perempuan seperti mak lampir ini...seperti keanak-anakkan bukan?
ahhhh! fedulik...*sambil mengangkat hidung setinggi-tingginya*
korang nak main balas2 kad raya tak?*kedip-kedip mata*
kalo taknak..korang layan jer mak lampir nie...dengan seikhlas hati korang ek???? ikhlas ek???

I tak tau kenapa hari ini tetiba rajin sangat...
kerja..bedesup! settle.....hmmm
so....terpandang kad raya yang tak guna kad bawah meja nie...2 tahun lepas punya nie..but aaaahh janji kad raya kan? kan? kan?
setem pun banyak nie.....sebelum jadi bahan arkib negara, apa kata I ajak diri I and diri uols berbalas2 kad raya..mau ngak..
(tapi jangan la mintak I hantar kad raya kat uols beserta setem pulak....) over laaa tuuuuu...

Asyik terima kad raya versi elektronik kad muka buku, kat e-mail, kat sms..sangat bohsan okeee...
nak2 pasangan couple tu...takat hantar sms raya, mana tau dia forwardkan kat skandal2 yang lain...sepesennnn jer bunyi sms nye...bowingk! kalo guna kad raya at least azab jugaklah si pakwe nak tulis satu2 kad raya kat awek and skandal..ehheheheh....

korang kalo nak I hantar kad raya..just give ur add kat comment box nie or tru my mail notti_netti@yahoo.com
okey?????...I'm gladly send satu kad raya (setem tidak disertakan) pada uols.......
lagi cepat lagi bagus! I tengah rajin gaban nie......
kad raya pun berlambak nie haaa.......
sila-sila..jangan malu yer....muaaahhhh!!!!!

psst- I tak harapkan balasan pun...sambil buat muka sedih tahap kicap tamin.
Me Naughty..me Netty

5 comments:

cc said...

jommm!
tp office kita dekat je, mcm tak berbaloi plak nak post, rugi. dh la setem skrg 1 kad limaploh sen :p

office sy kat kompleks pusat islam je :p

momguess said...

nah!!!!
aku bagi jer adres kat sini
lagi pon i bukan artis kan
so xkisah kalau org nak tau adres i
hahahahha

aku pon terigin sgt nk dpt kad raya ni
ko bagi yg besar2 sikit tau
sebesar manila kad tu tau

nak lagi afdal ko ltk sekali duit raya note 50

i luv u lah

malina siam
11-5-15, gugusan semarak
jln camar 4/6
seksyen 4, 47810 petaling jaya
selangor darul ehsan

betul kot tu adres umh aku!!!
1 lagi
kalau nk dtg beraya
caling2 mak dulu
jgn gediks2 nak terjah
hahahha

giler pjg komen aku

dan satu lagi
xde nye aku nk balas card raya ko yer
hahahhaa

notti netti said...

cc- laa..bukan 30sen ker setem kat area kl...

momguess- ye..ye...aku catit..aku catit,...aku mmg tak harap apa2 dari ko..sob sob..

norliza_osman said...

haha.. tak kira liza nak.. huhu..

970, mk6 kampung tok panjang,
14000 bukit mertajam,
Penang

notti netti said...

liza- okeee...buleh2 nanti I pos ehehhehe


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno