Tuesday, August 3, 2010

NOTTI NETTI SUDAH KEMBALI.....bermood Indonesia kita yuk!

Salam siang ibu-ibu, mbak-mbak sekalian..........
Wah! sangat rindu sama kalian semua......

Apa mau dibicara ya.....
Saya sudah kembali dari tugas yang amat penat tapi best sekali!!!
Oh ya ngapain saya berbicara bahasa Indonesia ya...
tukar tone...tukar tone....
kamu mabuk ya...seharian bersama mereka ibu2 yang baik bangat!

cepat kembali ke posisi kamu Net.....sedar diri ya......!!!!

okeh....apa khabar Uolssss (lentik2kan tangan)\
korang rindu I tak????? (sila cakap ya! bagi menjaga hati tuan rumah.)
(takat pergi berapa hari jer...buang karan jer nak rindu)
I ada banyak nak gossip2 ngan uols......not my work yaa...itu rahsia....
kita gossip pasal benda lain......
jap lagi kita mula gossip ya....
hmmm agak2 jadi ke nak keluar dating2 ngan mummy ayu nie?......
eheheheh, ada souvenir untuk dia....tapi tertinggal la pulok......
nanti kita continue berbicara ya...
kih kih kih..saya rindu opis laaaa....mau cium kerusi, meja, computer cabuk dan MAYA KARIM puas-puas.....eheheheheeheh
Me Naughty..me Netty

6 comments:

Sue Lynnda said...

oh,saya nett! saya nett!! sy rindu bangat sih sama kamo,sungguh!!

bicara di blog kamo bisa menghilangkan kebosanan gue dikala keresahan dan memberi senyuman di kala kelaraan.

Hye nett!sebelum nih sy silent reader kamu.Salam perkenalan! :)

emy/mamasuri said...

salam nett..
wah bz semcm ko..
apa new gossip hari ni??cepat2..

cik puan akish said...

net..konpem..aku rindu same ko sih!!!

cik puan akish said...

net..konpem..aku rindu same ko sih!!!

firahadifa said...

net . aku rindu alexis . muhehehe

notti netti said...

sue- eheheheh...jgn jadi silent reader,,,,,blog saya bukan ;ibrary..ayuh..jom ribut2,,,ehehhe

emy- ko nie..puasa dah dekat..nak ajak aku gossip!! sat aku fikir gossip terbaru ./.jap eh

akish- rindu?...kasi la ole2 utk aku ehhee

fida- ko rindu alexis....tapi tak rindu aku! kecik ati aku..nie nak belanja mamak jer nie,.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno