Tuesday, August 24, 2010

Makin dekat nak Raya...suasana makin meriahkan? Eh! esok gaji eh?

Selamat pagi dan selamat berpuasa....
yang tak puasa tu.....sengih2 jer la yer...
sorok2 sikit peha ayam kat celah kain yer.....bos nampak..makruh nanti....

Hmm..lagi 2 minggu setengah dah nak raya...
NextWeek budak2 government yang ambil cuti sebelum raya...dah boleh yak yak yea laaa...
I ambil cuti selepas raya.........so yak yak yea after raya lah.....

Kaji selidik yang Notti Netti buat menggunakan method2 tertentu, mendapati
Suasana kat Jalan TAR nie pun dah macam semut dengan manusia pelbagai warganegara, bangsa dan bau-bauan....
Penuh....Nie tak kira lagi....bila gaji masuk esok...bila time nuzul quran jumaat nie....lagiiiiiii laaaaa......mau merangkak cari anak tak jumpa...(tips...sila ikat anak guna belon kaler terang...or tulis je kat belon tu, ini anak saya.....nescaya senang dilihat atau dijagai)
Sale sana..Sale sini.....rambang mata I......

Tapi apa2pun, janji meriah.....
Budak2 yang main bunga api..mercun pun meriah gak..
kalau tak meriah, takkan lah putus jari fuck fingger kan?
Meriah Uols!!!!!!
Tetiap tahun during fasting month..memang kemeriahan beginilah yang kita nanti2kan...
putus sana-putus sini...ehheheehhe
(tak baik ko net)

Oh! ya, dalam dok happy2 ever after nie.....jangan lupa peratikan...or jaga rumah uols...
kes-kes curi during fasting month nie pun banyak..
apa? uols ingat uols jer nak sambut raya?
Pencuri pun nak sambut raya gak.......
make sure, barang2 berharga uols...dan kuih muih uols di simpan di dalam peti besi...
pencuri nie kalo tak dapat barang kemas, barang lektrik...kuih muih pun habis dia sapu..
mementanglah harga kuih raya sekarang nie mahal..
taknak pula diaorang tunggu beli time malam raya kat chow kit tu....gerenti turun harganya lah...
(hek eleh net..kalo diaorang tak mencopek kuih raya orang...bukan phencuri lah namanya tu....)

Ok...cukuplah taklimat pagi kita pada hari ini....
Semangat nak buat kerja ofis tetiba....
Bagus Net...bagus!!!
Me Naughty..me Netty

6 comments:

ieda said...

hahahah kemeriahan dgn putus sana putus sini .. masa2 mcm nieh lah tugasan sebagai ibu dan bapa kena lebih sikit ..
make sure anak2 x main mercun tapi hanya bunga api dan dengan pengawasan ibu dan bapa .. kalau tidak x kan jadi hal2 mcm nie ..

hari raya tanpa bunga api x der maknanya .. huhuh

emy/mamasuri said...

nett..umah aku takdok peti besi?
camno??hehehe

Miss Q said...

ye! esok gaji!!!

wess.. dua beradik ni bajek lari pulak dahh.. dua2 kena hold PB dulu.. haku tgh nk try buat loan. loan approve, haku amik segera! he he he

cha said...

kita baru berangan nak ke Jln TAR, tempat wajib pergi time nak raya tu, tapi tahun ni ada si kecik ni lak, makanya mcm harapan je nak pergi :D

@e_da said...

huhu nak join.. nak join...

notti netti said...

ieda- ya...apalah makna raya tanpa bunga api, mercun dan meriam buluh...

emy- ko letak jer dalam kuali

missQ- muahahahah oke laaaaa....eheheh

cha- yer...kalo ko suka bersesak-sesak..silakan ehehehe

e_da- join la....sila-sila...ehehhe


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno