Thursday, August 26, 2010

Korang tau tak mana nak cari penjual Shrink Film???

I nak minta bantuan uols yang pernah ternampak kedai or tau kat mana ada jual SHRINK FIL boleh????
Shrink Film tu plastik untuk membalut barang hadiah or buku...(alaaa cam buku novel korang beli tu kan?.....)
My SIL asyik kena hantar kedai jer bila nak wrap hamper...mahal laaa...
Nak beli, makcik tukang wrap tu, tak ingat pulak beli kat mana...or susah laaaa, lambat sampai laaa...
so..nak tanya uols...yang tau kat mana ada jual shrink film nie...pehlizzzzzzz inform I ya.....

Jasa uols amat dihargai
muahhhh
Me Naughty..me Netty

7 comments:

Anonymous said...

Hi Netty cute..
Wrap ngan net (kain net bkn Pn. Netty ye.. hehe..) or organza pun cantik gak, xyah susah2 pakai shrink film.. leceh je..

b.O.n.d.a said...

ooooo..
pestaim denga la babe
tak tau nak dapat katne..
pembalut timah tu i adO laaa..


p/s: nanti jangan lupO amik award kat belOg i yO!

notti netti said...

anon- boleh jugak, tapi kain net tu macam mahal laaa..

bonda- eheheh timah tu buat ikan bakar sodap...ehhehe

MushroomCute@Mariea said...

giler lama entri ni Mush nak komen.
Dulu pernah keje kat kedai gambar.
kan ada display item mcm camera ke apa ker kan...incik tokey kedai wat simple jer..dia balut pakai plastik biasa..(yg beli timbang kilo tu) then dia panaskan pakai pengering rambut.. Magic tul...dia shrink mcm plastik balut novel kat MPH tu laaaa...

Anonymous said...

Salam, Shrink Film tu boleh dibeli di kedai Hardware, Kedai Logam, Kedai Kayu..memang diorang ada jual
Rate Harga : RM 20~18 per roll

harap masih dapat membantu ^_^

Abdul Hamid eL Husaini said...

Salam, Shrink Film tu boleh dijumpai dan dibeli di kedai hardware, kedai logam, kedai kayu..memang ada dijual di kedai-kedai ini
Rate Harga: RM 18 ~ 20 per roll

Harap masih dapat membantu ^_^

notti netti said...

oh! yer ker....terima kasih.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno