Monday, August 23, 2010

Hmm...kali nie I mengejar masa......harus cepat!

Ya...I mengejar masa....kira pecut gitu..
Why Net? Why?

Ya..My 1st Son and My Starbucks Latte akan sampai ke KL on 25th (This Wednesday)
Yeayea...so...harus dikemaskini rumah yang macam tempat kucing beranak...(ya, thanx...becoz of that I dilabel pemalas...muahahah..).....

So far, Ruang tamu...dah diiktiraf bersih....(sakit tekak den berlawan dengan habuk)
Today, after class....harap2 bolehlah siapkan My room....hmm cat tak beli lagi.....
Tapi, My Bro nak datang makan malam nie? adeh laaaa.a......balik kelas kena masak...hmm takpe laaa...
Gaban kan kuat.....hmmm boleh mintak my bro tolak almari baju nanti...bagus!......

Then nak siapkan tempahan cupcake...mau tak tidur hari nie....
Sekarang pening kepala dah hilang...bagus dok ada....

And hari nie juga rasa makan gaji halal...eheheh
dari tadi asyik buat kerjaaaaaa ofis jer....non stop lak tu...and tak tidur...
sebab kepala dah oke kot...

after this mau lihat2 kasut raya dan baju raya di internet pula...
Baju raya family tak buat lagi...adeh laaaaa......

nevermind..kita buat ikut turutan oke.....
adiosssss......gie sembahyang.....
Me Naughty..me Netty

3 comments:

firahadifa said...

chaiyok net!!

notti netti said...

Berusahaaaaaaaa!!!

cha said...

semuanya dihujung jari :)


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno