Friday, August 20, 2010

Berbuka puasa di bangsar nasi the lemak......terbump dengan ini cupcakes......

Selamat Hari Jumaat semua,
How are u today?
I'm Fine tinkiu..

semalam rasa malas nak berbuka puasa,
kenyang jer...muahahaha
tapi my fren si leya dok ajak I teman dia berbuka kat bangsar
hmm pekena nasi lemak popular
kat bangsar tu,
ramai jugak orang beratur
makan oke laaaa, rasa nasi lemak..
kalau I tau si Leya nie nak belanja...hmm I amik banyak2 and siap tapau lagi
itu pun kalau laaa...
kih kih kih..

lepak2..borak2...
Kitaprang habis jam 8.50 pm..
so, I terus ke bangsar village
(I park kat sana..senang)
kat dalam bangsar village nie, I pernah terperasan ada satu kedai nie jual cupcakes
lama dah nak try, tapi tak tertry2 gak..

So...di malam yang orang sibuk dok sembahyang tarawih tu
I pun ke kedai cupcakes tu

Nama kedai tu
BIJOUX


Kotak dia cantik, boleh pilih2 kotak lagi
tapi, I nak cepat and I cakap, kotak kat atas tu pun jadi laa..
bukan I nak makan kotak tu pun..


I tot nak beli 2 or 3 jenis cupcake jer..
but bro tu dok promote,
beli 5 percuma satu..
dah tentu2 laaaa kotak tu fix enam cupcake..
takpe, di bulan ramadhan nie I beli jer 5 percuma 1 tu
and pilih2...I pilih 4 vanilla and 2 choc...
seperti di atas...

Harga amat terkejut mejut ok..
1 cupcake RM 5..
Makkk aiii mahalnya..
bukan guna suffle cup pun, cup kertas biasa jer...
I jualpun tak sampai RM5...
isk iskisk..tapi nak rasa punya pasalkan..
I buat kek but I tak berapa gemar rasa kek buatan sendiri
camno tu????
So I makan..ok laa cupcake vanilla dia rasa vanilla...
tapi cupcake choc dia...hmm entahlah..pahit la choc tu..
tak tau la nak comment....banyak sgt choc ker?..tapi seyes pahit sikit frosting dia..
I makan 3 jer...yang lain simpan peti ais..ingat nak kasi neighbour sebelah...


I bergambar je dengan kek nie
sebab color dia cantik
tapi bau dia hmm I tak suka peach kot
sebab bau peach..
muahahaha
Boleh??????

Ok...itu sahaja...mood kureng sikit ari nie
tapi buat2 ceria...muahahahahahahahahha
Me Naughty..me Netty

4 comments:

wanshah said...

ha'ah la net. memang nampak sedap. tapi net dah kata tak sedap, tak sodap la tu. hehe.. mahalnye aih benda tu. kat alamanda pun baru RM2 jer. pilih jer nak yang mana.

http://wanshah87.blogspot.com

notti netti said...

wansha- hehehe

Nidza said...

net...

mahalnya...
lg sedap kat wonder milk kot...
tgk gmbr mcm nak beli...tp u dh bg komen terus tak jadi...

notti netti said...

Nidza- itu la pasal.....wonder milk lg sedap...tak pun nottinettii cupcakes pun sodap muahahah


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno