Monday, August 23, 2010

Announcement to all of u.....yes U....!!!

Yup! you...you and you..
jangan purak-purak lari and tak kenal diri sendiri ya....
apa? pura2 ndak kenal...
ooo kalo topik seks...kenal manjang..
topik melaburkan duit ke arah kebenaran..
dan-dan tak kenal..
pedulik!

Ceh......saje jer..nak kasi gempak..
well...sementara..kita masih di pertengahan bulan puasa nie..
Duit gaji pun tak lama lagi masuk....dan serta merta kita akan menjadi kaya sekejap...
maka eloklah kita bersedekah sedikit....
so.....
I nak bantu My SIL promote dia punya hamper raya..laa
ooo..itu kekdahnyaaaa....net...
Hamper dia berbentuk err..hamper laaaa...
Yang terkini dipasaran...
so cantik nice....and kira kena lah dengan harganya..
bagai pinang dibelah-belah gitu....

So..my frens out there....berminat?...nak emergency hamper raya?..nak yang classss gitu?..
ala-ala...paris hilton sambut raya pun My SIL buleh buat..
(cross my finger)
key..as usual u can contact my sil......yang berminat...?? just drop a comment..and I give my sil phone number..okeeee????

so...paksa-paksa lah diri anda men'survey' ini hamper bergambar...err ker gambar berhamper????




Ya, setiap satu berlainan harga....price from RM12 till rm 300...oh! don't xpek yang hamper besar gabak tu Rm 12 eh???? muahahahaha

Oh! ya, kalau anda berminat nak hamper cupcake saya....do inform me..I can create it for u....
Gambar, hmm susah sikit nak masuk laa..ada customer yang tak kasi hamper cupcake yang ditempah dipublish dalam any website.....hmmm...apa2 laaa janji bahagia.....
Me Naughty..me Netty

3 comments:

cha said...

hamper sempena raya disamping hantaran berkahwin. jimat. buat time raya je ke kakNet.

notti netti said...

cha- time tak raya pun buat ehehehehe boleh ajaaa...kalau nak

zie said...

email me ur sil nyer no and email boleh? interested nak tau harga.

to azizah.mohd.ghani@my.pwc.com


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno