Thursday, August 19, 2010

Tahniah Netty...sekali lagi kamu terlajak bangun sahur...syabas!!!

Ahhhh..bosan la macam nie......
Dah sms En.Hubby ask him to wake me up after dia sampai rumah.....(around 3 am rasanya he reach home)
But non ado..........
Then tetiba I ter'woke up' and tertengok jam....nahhhhhhh! 5.20 already...bluhhhhh!!!!
Camno nie, nasi tak tanak, lauk tak masak....yeah before that dah set nak suruh En.Hubby kejut and masak dengan hati gumbira sambil nyanyi2....but...hmmm..tengok En.Hubby tidur dengan baju ofis...cayalah!!!! anda pekerja tegar!!!......so I cepat2 lari...hmm bosannya asyik lari ke dapur yang sekangkang kera tu.....and bancuh Usana Nutrimeal......teguk air tu puas2...(Usana nutrimeal nie bagus time kecemasan...tak lapar sampai buka puasa)......sila percaya saya!..

then tengok En.Hubby..hmm nak kejut ke...taknak..nak kejut ker taknak...but I guess mesti dia dah supper dengan kawan2 dia....so..biarlah...I cepat2 mandi, sembahyang...so rutin biasa....terus ke ofis....

dalam kereta cam menyesal.....I ada beli gulai lemak kuning ikan patin, sayangnyaaaaa tak makan...hmmmmm...sib baik dalam peti ais, boleh la panaskan hari nie......

Hmm, buat apa sadis-sadis....so kuatkan radio kereta and that time si Shakira tengah nyanyi waka waka...apa lagi....tak payah pilu2 mengenang nasib lewat bangun sahur, so I nyanyi waka-waka pepuas...kasi support sama itu negara afrika...
muahahahahahaaaa...........
Me Naughty..me Netty

4 comments:

Rifqi Zuhairi said...

La...skali lg...???Lain kali kunci la alarm..harapkan laki kejut,mmg x kejut laa....sahur dgn air liur je la klu tngu diaorg kejut...

SHAZA said...

haha...kuatkan semangat tuk poser hr ni k.

notti netti said...

angah- selalu rajin jer dia kejut..muahahahlestih sangat n plus hujan kot...eheheh

shaza- ya....berusaha!!!!!

ch@ said...

manjang lambat je kakNet, kan kita kata kakNet kena guna jam loceng maha kuat tuuu... yg 100% besi.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno