Wednesday, March 17, 2010

SOOO SEDEY...SO FRUSTRATED...SOOO...HMMM

SEMALAM HUJAN LEBAT KAT AREA RUMAH I....
(sila baca dalam nada puisi)

Bangun pagi rasa tak best, walaupun tido atas katil empuk bersaiz king kong.
Mandi pun tak best, walaupun air paip derasnya macam air pili bomba,
Gosok gigi tak best, walaupun I guna jenama ubat gigi Darlie yang nak abis dan dicombine dengan ubat gigi cap LION berperisa strawberry anak I.
Pakai baju tak best walaupun I pakai jenama Promod yang harganya leh belanja 4 orang opis mate I makan kat TGI Fridays. (Riak lu pehal!!!)
Make up pun rasa tak syok....walaupun I baru jerk beli bedak asas Loreal tu kat carrefour bulan lepas dimusim tak sale ntah apa2 ntah.....
Bawak kereta gen2 keluaran 2004 ke opis I pun rasa tak best, rasa cam bawak lori hantu pulak (oh! apakah!!ada kena mengena ker?)
datang opis, lepak kat meja I nie pun, I rasa sedey jer...feed up, frussst sangat....rasa cam duduk kat rumah sedara I yang blom kawin lagi....yang dok kat area ipoh nun......
suraaaammmmssss jer.......
dapat surat saman trafik yg dah di diskaun gila2 pun I rasa macam dapat surat kena gie kem PLKN jer......
korek idung pun rasa biasa, tak rase setimmmm macam dulu-dulu.......hmmmm entah laaahhh (mengeluh sambil jeling roti member sebelah)


makan minum, walaupun ahkak PA nie hidangkan roti toasted bersalut jem seteroberi + mentega + kaya I diselangi dengan bebelan kecilnya (ahkak nie kepoci skit) rasa macam tak besttt jer walau pun I dah balun 6 keping tanpa henti tadi.........

Hmmm kenapa jadik macam nie....frusttttt nyeeeee.........apa kurang nya I nie.........buruk sangat ker???? gemuks sangat ker? cute sangat ker?????

hmmm....
untuk mengaplikasikan tahap kefrustrated I, nah!!!!....tatapi lah gambar2 I yang ntah apa2.....SOOOOOOOO KECEWAAAAAAAAAA............SPOILED MY DAY.....


akhir sekali terima lah ini...............

(beli kat butik C&K....bestttt rupanya membazir duit ni)



psss-;;;;nak ajak Mummy Ayu lunch punnnnnn...hmmm cam tak besssttt jer........

(Net...?? makan tak best???? hmm silap taip kotttt)

Me Naughty..me Netty

10 comments:

mama tisya said...

mcm2 aksi muka ye...hahahha...time ni tkde org smp opis lg ke:-p

farsweethome farah,faris,farisa said...

syian yer... sumanya x best? apa yang besh nyer...syopping lagi besh kan...

notti netti said...

mamatisya - hahahah betoi! time nie I sensorang kat opis...ehehehehheh kalo time ramai org tak hingin I wat muka. huhuhuhu

notti netti said...

FFFF - tu la pasal...shopping lgggggui best! tapi time berduit laaaaa......

Emy Omar said...

Kenapa Ween??apasal ni??hehee(kepochi la kejap)
pi shopping rehat kan minda..sure best punye :D

notti netti said...

biasak laaa emy......mentaliti pompuan2 terpilih kat mesia nie......hak org habis nak disapunya....dah mcm bukan hak wen lak...hak tuiiih! emo ni emo nie....

mamamiera said...

hah..
hahh..
hahhh...
lawok babun lah ekau ni net not..
smart giler ko korek idong beb!!
i laik ol d piccah.. lg2 tang lobang idongmu..
sgt ensem u!! n olso heels kamu,sgtlah anggun..
;)

notti netti said...

mamamiera - la lawak jer? ulur2 la barang 2, 3 bijik cekodok ker?.....

Momma Mia said...

hahaha so notti faces!! bukan muka2 sedey dear!! hihi u make my day

notti netti said...

momma mia - eh? yer ker?...laaaaa....huhuhuuhu sonok sebab 'I buat hari u' ehehehe


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno