Monday, March 15, 2010

BONTOT????!!!??????

WAH! teruja uolsssss???
Noo No...No...not my buntot.....
hahahha korang hingat my buntot ker?....apa kes nak tayang free2 buntot kuraps I pada uols....?? kat anak I pun I tak tayang....ini kan pulak uols...hahahahahhaha....tapi kalo bg 7.8 billion dollar ker...I leh pikir2 kan dulu...ahahahah sungguh mahal maruah ku ini huhhuhuuuu
Apa masalah ko net??? tunjuk gambo buntot....? gambo buntot baby ko lak tu....? Ko hingat diaorang setimmmmmm?.........huhuhu
Takde la sangat...saje suka suki pop yea yea...I nak tunjuk gambar perasan bagus.......
I BARU BELI LUNATOTS.......CD...kaler biru
(walaupun jelas kat gambo tu kaler dia...I totap nak xcepelen kat uols apakah kaler CD itew).

WA seorang ibu yang sangat terujas......
semalam gie kat umah ahkak sorang nie yang dok jual CD berlambaksgiletakhingat.
Siap gesel2 lagi CD
(cd adalah singkatan bg clothdiapers ye acik2 ahkak2)
kat muka and tapak tangan I...lembuttttt sioooootttttttt! macam2 style ada, but I beli satu jerk...(satu jer?...cara umum cam beli saploh dozen!!ceh!)...saja nak try kat baby irfan....uiiiisshshshsh my baby sukak gileeee.........buktinya.....baru jer I pakai kan kat buntot diaaa......terus dia berak tahik kaler ijau campur kuning.....giler teruja anak I!!!!! rasa cam nak bagi penyepak jer kat bapak irfan yang donate sperma tu...(oh! apakah!!!).
Walaupun I dikira ketinggalan zaman tak hingat pakai kan cd nie kat baby irfan....and I dah sedia maklum...uols pun dari tahun lepas dah beli cd nie and tak heran sangat dengan cd2 nie...tahap2 pandang seblah mata jerrrkkk....tapi I totap teruja nak cites kat uols....cd ini amat baikkkkkssss oooooooo...
cumaaaaaaa..............
I risaukan my mom....! kenapa net? ur mom pun nak pakai cd gak ker? Apa gile ko net?huhuhuhu
Okey.2 sebelum I kena silat canggung ngan my mom...meh I intro to da boomm sikit pasal mak I.........since my baby nie dok kampungku syurgaku...so....my mom yang baiksss hati nie le incharge segala makan pakai imran and irfan (sekali sekala jer dia incharge I, mostly bab duits...bijakss...bijakssss).....so....my mom nie sukak basuh baju pakai tangan....alasannya....dia berbulu tengok kalo cuci baju tak bersih and kalo baju cuci pakai machine.....sure kolar baju jadik beso and sepender jadik roti jala........walaupun washermachine canggih nak mampus bayar hutang 2 kali.....tapi my mom totap nak basuh tangan....bekas bibik I yang dulu pun feed up tgk cara my mom basuh baju (dah ko pemalas!!!!) memang lah bagus dari cara jagaan baju2 itew butttttt apa yang I risau....CD yang kaler biru itew akan bertukar menjadi putih seputih2 nyeeee.......(MY MOM SUKA BASUH BAJU/KAIN/SEPENTOT/BRASSSS YANG KOTOR GUNA CLOROX) risauuuuu oooooooo. Since tuala2 irfan and imran dulu2 nya berkaler.....alih2 sekarang nie I tengok....sumer kaler putih...sepeteeennnnnn jer...penangan my mom laaa.....adusssshhhhhhh.

Heharap, I balik kg nextweek...CD biru ku itew akan totap dengan kaler birunya.....tapi kalo jadik kaler putih....harus haku lompat katak kat situ...tapi kalo tetiba kaler tuka jadik unggu?????camno eh????

pssss-: WAHHHHHH! PEHAL I RASAK MITHALI SANGAT NIHHHHHH??????


Me Naughty..me Netty

5 comments:

Emy Omar said...

Ween,mak kita pun mcm tu gak baju suka basuh pakai tangan sebab tak bersih dia kata kecuali pants je la..hahaha.u better explain to your mom la about the cd.sebab cd ni pun ada cara membasuhnya kan..kita pernah baca kat blog yang kita beli cd tu..

*Miss Geli^ said...

nampak cam bebulu je itu cd?tak miang ke si kecit itu?

notti netti said...

emy - tu la pasal...biasalah org2 tradisoinal nie...susah skit nak xplain.....

miss geli - tu bukan bulu secara saintifiknya.....itew bedak.....time I snap gambo, anak teruna I no 1 main bedak...cam winter sonata......sila beli cd yer miss geli......:)

*Miss Geli^ said...

apehal dobok sangat anak ko neh??hahha..sukerr

anak aku baru 4 kilo..

notti netti said...

miss geli - biasak ahhhhh! susu cap tetek memang cam tuh.....hahahah dobok anak haku.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno