Monday, March 8, 2010

RAJA LAWAK??

I cuma ada masa untuk menaip en3 ini tak kurang dari 10 minit.....
(dengan kepantasan menaip bak gaban kena kejar anjing)

I tak nak komen banyak....I nak komen sipi sipi jer......about pertandingan akhir RAJA LAWAK semalam!!! (Kenapa I letak tanda (!) marah) yer apa yang lawaknya...I tertanya2 pada diri I sendiri (after I tanya hubby I, dia tak layan) gundolono tul!! .I tanya pada dinding, sofa, langsir yang baru beli semalam (oh~! apakah!), pun takkk dilayan...(dah nasib badan).....
errrmmm overallnya yang boleh buat I gelak2 manja skit....bukan disebabkan peserta but disebabkan pengacaranya yang tip top.....I lebey suka tengok lawak pengacara daripada lawak peserta....(kredits to JOHAN and ZIZAN,) okeyyy laaa....kira I gelak2 senget la jugak tengok lawak ALEX AND KECIK....tapi si ABG KASIM tuuuu.....lawak ker dia?????.....1st round dia time jadik burung tu....seyesss......haruuuuuu.....rasa cam nak seligi je ank orang tuh! I tak tau nak gelak tang mana. Nak tolong2 gelakkan pun tak gheti, tak jumpa punca nak gelaknya......hokey waaaa chiowwsss dulu, ada banyak keje.....sat gie kalo rasa nak curi tulang I masuk balik en3 hokey!!!!

Me Naughty..me Netty

4 comments:

Rifqi Zuhairi said...

Betul..betul...sokong sgt...cham hampeh jer...bosan betul...pengacara jer yg wat show tu best...

notti netti said...

angah-kan...kan...kan...?

mummy_ayu said...

aku lagi lah..tak layan terus..

notti netti said...

kayu- ko layan laki mlm tadi eekkk???


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno