Tuesday, March 30, 2010

NEW BLOG FOR MY BIZ

Meowwwsss everybody :)



Salam merah to all of u...ehehe
Agak-agak pijak lipas...mati tak itu lipas? huhuhuhu......

Okey,
Pheeelizz setop focusing the red stilettos (kalo tanya mana cantik, confirm korang cakap simen biru itew yang shantikss.....cam haku tak tau).





Okey lagi...,
Today sebelum I membusy kan diri with my office work.....
I nak tunjuk kat uols my new biznez cakes blog......


AMACAM????
KORANG TERUJA TAK NAK BELI KEK I NANTI?
Tapi still lot of transfer gambar, story-mory, pricy-micy yang nak kena buat dulu......
So.....korang teruja tak? (sila cakap teruja ramai-ramai bagi menjaga hati si pemakai kasut merah ini dan jiran sebelahnya)
Nanti chit chat lagi eh? huhuhuhuu


Me Naughty..me Netty

8 comments:

firahadifa said...

uwahhh......jelez nyer i.. nie yg nk buat lekas my blogshop gak nie..

notti netti said...

fida- sila jeles...jangan malu-malu...jeles laaaa....hahahahahah

puteri cahaya. said...

ape url nye??? puteri mahu link sekarang jugakkkks.. ngggeee~

notti netti said...

aini- beloms lagikk...tunggu pelancarannya hokey? heheheheheheh gie kumpul duit beli bunga....ehehehe

bukhairiah said...

pergh...kasot xtahan tol...bagus ar..brani mcuba pesen baru...

notti netti said...

bukhairiah......huhuhuhu....berat gilos......

mummy_ayu said...

cayalah..dah publish blog baru..tgk sapa 1st follower...he he he..all the best dear!!

notti netti said...

sapa lagiiiiii.........ahahahah


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno