Thursday, March 11, 2010

CUP CAKE MINGGU INI.........

OLLLLLAAAAAA GOJESSSSSSSSS!!!!!

Salam siaran sumer....I masih berdukacita di atas kekalahan CARLOS 'The Biggest Loser Asia'.....sob.....sob....sob......disebabkan itew....bagi menghindari shuh!! shuh!! jauh2 perasaan ngada-ngada kuda kepang I nie.....I pun telah membikin ini cupcakes.....dengan kepantasan gaban tahan kencing...uhuhuhu...(I kan suka buat kek last seminit.....sajork jerrr...nak menjamin kesegaran kek,,,,,,huhuhu) lobam dah mata I nieee...tak titon.....(eh! titon 2 jam la jugak....nipu ahhh kalo tak titon).......


Kek yang sengaja ditayangkan bagi membikin hati anda gundah gulana ini, telah di order oleh Cik Puan Mudiana Bidin. Dia nak 10 cekelat dan 10 butter cupcake....but I kasik xtra 1 free eheheheh (I jerkkkkkk).......
HARGA RM40.00 shj...huhuuhuh......cupcake cekelat tu kat dalam tu I mix sekali dengan cip cekelat supaya bila makan nanti si pembeli akan rasa berlagak kaya sikit (RICH La).......betoi2 rasa cekelat.

My customer nak yang simple mimple jer........SO INI DIA SIMPLE MIMPLE CUPCAKE Awak...huhuuhu



and tinkiu soooo much kerana terpaksa rela hati menjadi pelanggan saya..
.muaahhhhsss!!!!!!!


Me Naughty..me Netty

11 comments:

mama tisya said...

wah bila mkn rs mcm kaya ye...hahaha...sedap nye...yum2

notti netti said...

mama tisya - huhuhuhu yer la tu kot...hahhaha

mummy_ayu said...

cedapnya...lapo cuppies ....

notti netti said...

ayu kayu - esok aku bawak ko punya....huhuhu lebey kurang jer......

Rifqi Zuhairi said...

Nak jugak..nak yg coklatnyer....nak rasa buleh celen hubby i punya cupcakes x....yg bulat2 atas kek tu apa yer..?Cam best jer...

zh-ena said...

mmg frust gak carlo tak menang

notti netti said...

angah- yang bolat2 kat atas tu adalah tahik kambing yang telah dikalerkan ahahahah...tak ah...tu crispy cekelat...mmg sedap punnnnn....mahal laaa...

zh-ena- kat fb ramai kutuk king david...mcm org sakit jer.

Aleyn said...

Wah...tak sangka plak u ader bakat terpendam buat cup cake....menyelerakan plak tu...cantik design...

notti netti said...

Aleyn- biasalahhhh keturunan police cop gaban memang camtu.......semua serba tau hikhikhik

mama c'fa said...

mcm ne nk ngk cakes n cupcke yg lain ye? kalu saye nk tempah mcm ne? huhh mnrik je kek tu sebb de bola2 kecik2 tu hihi

firahadifa said...

waaahhh .. haven nyer cupcake nie!


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno