Thursday, March 18, 2010

JUMAAT??????

Cute tak patung merah ini?????
sila cakap cute untuk menjaga ati tuan rumah!

Okeh! selain sesudu nasik lemak...., patung merah gebus ini juga menjadi salah satu sobab I teringatkan anak starbuck latte I....
cam samaaaaaaa jerk ghupanya....cuma anak I kaler latte, si cute cat bawah nie kaler merah darah jenis A+. I sangat terujas uolssss.....
Adengan separah XXX, I memeluks, menggomol si cute kecik ini sudah terbiasa dilihat oleh opis mate I, malah makcik cleaner pun dah tak heran dah (walaupun I tau....dia pun teringin nak gomol ini patung)......opis mate I pun dah tak heran.....dan sanggup menyokong perbuatan separa mabuk I....(diaorang pun kengkadang ikut sama picit2 itew patung)......
dan I la kengkadang terpaksa cuci kasik bersih.....memacam bau melekatsss......
si cute ini
tersemat indah di atas meja I (kengkadang jer ada kat bawah meja I atau kat meja orang lain...oh! keji!!)......dan sometimes si cute ini diperlakukan dengan begitu kejam sekali.......diperbuatnya seperti bola......hmmmm....siannn ko ...macam-macam depa buat kat hang...tapi hang senyummmmmmmmmjer......I sukak!.Hari inie tidak ada apa yang menarik untuk dicerita since mood I sekarang mood sukak hatiiiii berulam ayam panggang........I berjaya menyiapkan cup cake yang diorder laseminit oleh pelanggan baru nak tetap I....iaitu Cik Puan Mudiana.......dia pernah order cupcake nie 2 weeks ago......hari nie dia nak lagi...the same pattern....so...hambik ko.....dia nak 50 bijik tanpa pengawet since dia nak bawak balik perlis........wahhhhh jalan jauh cupcake ini.....selamat jalan, kalau jatuh bangun sendiri eh.....dah tu je la buat masa nie.....hari nie saya happy...cak kun cak!
sebab after kelas nak baliks kg jumpa my 1st son n my starbuck latte......huhuhuhu sukakkkkkkkk
disebabkan itew....I teruja nak pakai kasut C&K ini yang dibeli time mengandung dulu......memang tak logik pakai kasut ini ke opis...tapi I kan vogue...feduli hapeeee......bukan kaco laki orang pun...hehehehheheeh (Oh! ada kena mengena kah???)

pssst:- kita lihat kekuatan kasut ini menurun bukit lunch hrs nanti....adakah ia akan patah? adakah I akan terpelecot cam selalu? or adakah adengan guling dengan akak kerani itew berulang kembali?????? agak2 akak guling tu nak tak buat aksi guling2 itew lagi huhuuuuhuuhu


Me Naughty..me Netty

16 comments:

firahadifa said...

huhu.. see u!

Aleyn said...

Peeweeettt....memang vogue giler kasut tu...teringin la plak...mana u beli ek?

notti netti said...

fira- otkey otkey.....I ada bwk cupcake dr kg utk u hahahahah (kasi zh-ena jealouse)

notti netti said...

Aleyn- tinkiu....kat butik charles & keith at midvalley.....rm seratus lebey jer...murah2 (kalo nak bandingkan jenama lain yg mahal gila nak mampos tu)

mama tisya said...

amboi2 sempt snap kasut tu..halusnye..ati2 ye...hehehe

firahadifa said...

wah.. mmg teringin sgt nak rase cup cake u... makasih..

btw , my phone no, 012-6382201 .. i xde no tel both of u...uwaaa...

Rifqi Zuhairi said...

Cutenye patung merah gebus tu....
Amboi ..kasut glamers x hengat...tak takut tergolek kt bukit lg ker.....

notti netti said...

mama tisya - tu la pasal..tapi takper..ilmu penuh di dada, dah tau dah nak guna gear berapa kalau turun bukit pakai kasut nie.

mummy_ayu said...

kasut class gitu ko...net, kek tuk aku tak? aku nak gak rasa..he he he...zh-ena tak baca lagi ni...sabar ek..ptg sat lagi, kita masuk pic we all posing posing plak..he he he...tapi no idea lagi nak mamam apa yer?

notti netti said...

fira- i dah msg u...jangannangis ehhhh buruk ghupa eh.

notti netti said...

angah- bukit tu takut ngan aku sebenarnya!

zh-ena said...

harap tiada lg guling2 manja ala industan nnti hehehehhe

notti netti said...

ayu- dah aku terangkan!! soh bawak lauk....kita bersila kat tengah lobi midvalley tu... ko tak nak! skang kan susah nak pilih tempat makan....

notti netti said...

zh-ena- hope for the best bebeh!

Mama Azlina said...

cantiknya kasut..mama tak boleh nak pakai kasut tinggi lagi..huhuhu...lutut sakit...

notti netti said...

ye ke mama? huhuu....takpe.....mama tengok jer net pakai kasut hokey...huuhu


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno