Tuesday, March 2, 2010

I'M BACK!!!!!

Yee.....saya telah kembali...kembali kemana Jo Jambulllll?????....huhuhu
KEMBALI BEKERJA lalalalallaa
At first memang boring/ bosan tahap lanun/ malas/ ketegaq gile nak mer'working'kan diri nih. Tapi kerja makan gaji...what to do.....
Series...memang malas nak bangun tadi. Dok berkubang cam kobau.....dah 60 hari jadik suri rumah sepenuh masa....(Macam sayang je nak tinggal bidang yang baru I ceburi tuh)
But everything going bessstttt...sebab ramai orang ofis yang datang tegur I and ditambah lagi yang suka2 nak bodek I (kata I dah kurus) iyelah takkan la nak cakap...eeeh eehhh gumoknye ko Nettttt.....ko bagi baby makan ker...or baby kasik ko makan?....(mau aku pelangkong sepisis makhluk macam nie)....huhuhuh...sila la bodek lagi...I memang senang termakan dengan kata2 yang memberangsangkan medula oblongata I...ahaksss.....

Okey...maybe uols tertanya2 mana anak I?...(walaupun korang tak tanya or memang tak terfikir pun nak tanya, takpe I rela hati nak cakap, korang x payah bayar se'sen' pun)....
ANAK I KAT KAMPUNG sekarang....sob...sob....why kampung? baru 2 bulan dah hantar kampung?...ko biar betoi labu.....
IYEEEE...I terpaksa hantar kat kg. since my hubby tak unit trust sangat kat maid or nursery....dia percaya bulat2 kat mother I.....(I sendiri pun x percaya mother I...hubby senang2 jer percaya...korang percaya tak????) huhuhu.....tapi so far anak I si Imran tu....eloklah akhlaknyaaaaa.....tak pernah dengar lagi dia kuar perkataan kesat.....xpernah lagi dengar kata dia nak rompak bank....(hmm apa kes rompak bank??) tapi tak tau la kalo dia masuk sekolah nanti...kompom macam2 words yang dia belajo....eeeeee......

OK lah....nenanti I cerita panjang lagik hokey......hari pertama bekerja kenalah tunjuk prestasi cemerlang gemilang and temberang sikit2.......hokey chiowssss....

p/s:- AYUUUU MARI KITA MULAKAN AKTIVITI MAKAN KITA KEMBALI....AHAHAHAH

Me Naughty..me Netty

6 comments:

mummy_ayu said...

Nettttt!!!lapar pasties.....

notti netti said...

jom pasties nak ari nie?.........

emy/mamasuri said...

welcome back netti..
nnti pokpekpokpek byk skit yek..
hehehe

Farra Dhelina said...

welkam back! hrp dpt jumpa masa gath hr tu..

btw..slm takziah ye

notti netti said...

emy- tinkiu...eh? I pokpekpokpek ker?...I pendiam sebona eh...hagahgahaghaghhagaha....

Farrah- itula pasal...jeles tgk u bergambo with mummy ayu....chomelsss...tapi kalo ada I mesti lagi berseri2.....huhuhuhu

Momma Mia said...

uih cepat nya dah abis pantang ek? rasa cam baru jer bercuti. how's baby dear???


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno