Thursday, March 25, 2010

HAPPY BIRTHDAY POLIS!!


Bersiaran secara langsung dari Ibu Pejabat Polis Bukit Aman,

Saya NOTTI NETTI bernombor...bla..bla...bla....ingin mengucapkan

selamat hari jadi kepada semua pegawai, anggota, kakitangan awam tak kira di mana berada, yang jujur, yang ikhlas, yang mempunyai semangat waja kepolisian, yang dok kerja tidooo jer dalam ofis, yang jaga simpang, yang dok dalam air-cond, yang makan rasuah, yang tak makan rasuah,(cam aku) yang sombong, yang baik(cam aku), yang berlagaks, yang berdedikasi (ya, macam aku lagi).

Saya mengucapkan.....
SELAMAT HARI POLIS KE-203..........

marilah kita bersama-sama berdiri menyanyikan lagu "Polis Sedia Berkhidmat" dan diikuti lagu "Bad Romance" dari Lady Gaga......(sambil menjeling band polis).......


and the one,,,and the two,,, and the three.....(ikut rentak band pak polisi)


"Phhhooooolis sedia berkhidmat....lalalal
Kerna negeri dan rakyat....lalalal
Hidup berbahagia...
aman sentosa...
polis sedia berkhidmatttt.....(sambil hentak kaki....semangat nih nyanyiii)
Tanda lekat dilengan....
Polis dengan pereman......lalalla
tangan bersalamannnnnn
alamat persahabatannnnnnn...lalalal....

Phooolissss sedia berkhidmattttt
kerna negeri dan rakyattttt
hidup berbahagia...aman sentosa....
pholiss sedia berkhidmaaaatttt......"


Diteruskan dengan lagu "Bad Romance" dari Lady Gaga dan minah2 polis yang getiksss....


and the one...and the two...and the three......

Ohh..oh..oh..ohh..ohhh...Raaa...raaa..raa aaa ahhh....gaggagaa...olaaalaa...
Caught in the bad romance...

Terus 'stop' sebab kena warning dengan ketua tatatertib polis...oppsssss!!!

cepat blah! cepat blah....apa ko gila Net nyanyi sorang-sorang kat ofis....semua orang berkumpul kat PULAPOL KL, ko dok sesat dalam opis pehal?????

hukhukhuk......okey lah guys......I terpaksa berambus dulu...demi menunjukkan I nie polis berdedikasi......oh
dan
SELAMAT HARI GAJI KEPADA SEMUA KAKITANGAN KERAJAAN
...huk huk huk......

psssst:- semalam doa.....naiklahhh gaji polissss lagikkkkkk.....hukhukhukhuk....laku tak doa I??


Me Naughty..me Netty

8 comments:

aleen adela akoo ^_* said...

eh,cek polisi ke nih?hu3

notti netti said...

saya tukang buat kek yang berkaliber cik aleen adela akoo.....

firahadifa said...

kekekekeke... aku x le imagien ko nyanyi lagu nie sambil buat style lady gaga ... cuba ambik video sket ko wat cam tu ?? post kat sini...

ada berani?!huhu

notti netti said...

fida- jangan ko...kang aku submit kan video tu kat ko, mau ko nangis 3 hari 3 malam kang....heheheh

zh-ena said...

net polis ker
baru tahu :D

puteri cahaya. said...

heppy birthday polis!!..

K.Net and K.Lina!!.. Go, go go polis!!..
Bile nak dpt mkn kek dr polis yg cute nie sempena celebrate birthday polis???.. hehehe.. lastly, jgn lupe mengkelik2 gedikks di nuffnang blog aini ya!!!.. nuffnang da okeh skg... haaha..

Luv,
Aini cutessss ... :) hehehe.

mummy_ayu said...

selamat hari polis!! tapi tak gie celebrate tadi ...aku kira bagi pihak ko la..ok!!

notti netti said...

zh-ena- tak ah...kita si tukang buat kek yang bukak kedai kat bukit aman hahahahaha

aini- sure dear sure

kayu - yo laaa tu!


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno