Sunday, March 21, 2010

“I’m going to the Gatsby Deodorant Street Fair”.


“I’m going to the Gatsby Deodorant Street Fair”
(what??? betoi ka Net??,ada ke duit minyak kereta ko??)

Ye, I teruja nak pergi ini event anjuran encik nanang......and terujas sangat nak join 400 orang nanang yang aktif bersukan (oh!apakah!) yang glitterati2 gituuuu.......I suka sangat angka 400 huhuhuhu.....(tetiba jer minah ni) mementang nak duit rm50...sanggop ko!

Tapi? apa yang perlu I buat???

oh! sonang jo......

pertama......I harus bersihkan kalender I pada 17 APR 2010, kiranya apa2 aktiviti time date tu...I tutup mata, kecuali aktiviti dari encik nuffnang niee (baru eja betoi)....

kedua.....buat en3 pasal event nie kat blog I.....(pejadahnya nak buat kat blog orang lain kan?...kan?.....)

apa perlu ada dalam en3 itew.....of coz laaa....perkataan azimat ini.....

I’m going to the Gatsby Deodorant Street Fair”

dan sertakan date, time dan venue....(oh! semuanya telah ku lakukan...siappppp bossss!!!!)

Date: 17 April 2010
Time: 10 am – 5 pm
Venue: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur

kat sana nanti...memacam adaaaa........sepertiiiii.......There are going to be lucky draws and we have various cool gadgets worth up to RM15,000 untuk dirampas!!! hahah sukak sukak lagiiiii......Among the exciting fun-fair games on that day – Sumo Wrestling (in air bag suits!), gladiator battles and other amusing and addictive games you would expect at a fun-fair!waaaa I sukak lawan sumo..........sukakkkk sangat!

Last skali....jom ramai2 kelik kat link bawah niee......(sila lah teruja sekali ngan I yer kawan-kawan...)

www.gatsby.com.my/streetfair

harap encik nanang terima lah insan cute seperti saya ini...phehliiiizzzzzzzzzzz!!! (begging sambil makan peha ayam).....

muah! muah!!!
Me Naughty..me Netty

1 comment:

puteri cahaya. said...

chayok2!!!!.. pergi dan pastinye pulang dgn hadiah yerrr??? hehehe... go, go, go!!!.. encik nanang tu mmg pemurah!!..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno