Tuesday, March 2, 2010

FESYEN RAMBUT TERBARU


yea...yea.....amacam?.....ohkey tak?....huhuhu

Sebonar eh....I sayang nak potong rambut yang panjang mengurai cam cik ponti tu. Rambut I dah paras pinggang dah ha sikit lagi nak jadik mayang mengurai....disebabkan ketensian I nak sikat rambut panjang2...ye la bagi I panjang sangat...rimas betoi, nak sikat lagi ...and of coz shampoo cepat benor habis...itu tak masuk shampoo kat ketiak lagi..kat tutttt lagi...hahahahha (poyo minah nie), mau sebulan sekali tukar shampoo. Kalo shampoo tanah liat tak kisah le kan.....

So....dengan izin hubby I, I pun gie la potong rambut kesayangan I kat one of saloon nie....(siap hubby I call member dia untuk buat appt untuk I...huhuhu, tapi duit belanja tak kasik!) nama saloon nie...siries I lupa dah....sebenarnya nak masuk entry rambut nie just nak promote saloon dia. Tapi leh lupa lak...eeeee epidural banyak sangat nih. Kedai tu kat jajahan puchong...and decoration dia chantiksss sangat...pink and termurah kat area situ.....argghhh nenanti la I citer balik....nanti I snap gambo saloon tu....siap tokey kasik makan free lagi...hohohoho....tak sonok citer pasal saloon nie kalo I sendiri tak hingat nama...poyos tul.

So?..berbalik pada rambut I. what do ya think? nampak cam mak org or cam mak orang tak sedar diri...huhuhuh...........tapi apa pun I loike...sebab senang je nak shampooo...nak sikat, pakai jari baby I pun boley.....and yang pasti takde la budak2 hingusan kat opis dok tanya kenapa kalau I pakai tudung, rasa cam tinggi je jambul kat belakang.....(I saje je ikat tinggi rambut I so tudung nampak tinggi cam minah arab, itu namanya fesyen dear...fesyennnnnnn....hingus tul!)

otkeh...la...kang cerita lama2 pasal rambutkan...ada orang yang marah....kejap pakai tudung..kejap bukak tudung...huhuhu.......takpelah...janji aku tak buat kerja santaus orang...huk huk...bubye.....

Me Naughty..me Netty

8 comments:

Farra Dhelina said...

auwwww..cumell..cun2.. :)

zh-ena said...

cute jea kena la dgn muka netti

hatiberbunga said...

sangat comel! nampak muda 10 thn.hehe...

emy/mamasuri said...

comel pe...cam rambut ai..tp ai dah panjang skit...heehhe

mama tisya said...

cun rmbt br..mcm ank dara muda remaja gtu

Rifqi Zuhairi said...

i like...cute sgt...huhuuhhu...rs cm nk potong rambut jgk la...

notti netti said...

Farah-tima kasih, puji la lagi...tengah kembang nih!

zh-ena-so kenakan...hahahhaha kembang lagikkkkk

hatiberbunga-makin kembang nih! tolongggggg

emy-dah rasa nak terbang nih! cam diawang awangan..

mama tisya-jom! I belanja u tisya...hahahahah makan lauk hospital...hahaha

angah-botakkan je la rambut tuhhhh...hahhahaha

Rifqi Zuhairi said...

aitt...ayat x puas ati jer tu....


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno