Monday, March 29, 2010

I BELI KERETA N KAPAL TERBANG LAST FRIDAY....

Sambung en3 pagi tadi.....

saja jer...mood belagak tak hingat tengah meninggi
I baru jer beli kereta and kapal terbang for my starbuck latte...since budak tu cam suka bebenor mende alah tu....cantik tak? bergaya tak? mithali tak I?....
barang I ...tak beli2 lagi....barang anak yang diutamakan....
(sungguh mulia hati kering penulis blog ini)

Nie tengah pikir camno nak claim kat hubby...huhuhuh..(pikir gaban...pikir....)

I beli kat kedai COOL COTTON.....memang best cotton dia.....

Kalau nak beli, meh gie kat Bangsar Village....kedai dia sebelah kedai MPH tu jer.....ok? Tak yah susah2 baca buku...just go straight je kat kedai tu..hokey???

Amacam? cantik tak? (I know...dah dua kali I tanya soklan boring nie)
Dua-dua I belikan kepada my starbuck latte dengan harapan dia akan bertukar menjadi vanilla ice-cream nanti....huhuhu....ceraaaaahhhh jerk...hohohoho....
Nampak jer beso baju nie...tapi ceconet sebenarnya....saiz 6 month.....(saja ambik beso skit) anak I dah mcm dinosor



Last sekali.....I dah tambah lagi 5 koleksi CD si starbuck latte...kalo ikutkan my 1st son pun boleh join pakai ini CD...tapi...errmmm nak basuh tahi dia...errr
telur+milo+nasi+cokelat = eee tak sanggup aku....

Me Naughty..me Netty

4 comments:

mummy_ayu said...

wah..beli CD lagi for Irfan..good good la ko nie..pecinta alam gitu...

notti netti said...

ayu-jom la join jadi pencinta alam...huhuhuhhu

UmiDAnisH said...

bagusla ada koleksi cd byk2.. selamat kan bumi.. =)jom klik babyumishop..

notti netti said...

umidanish - sure..sure...jom kelik...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno