Tuesday, April 3, 2012

DIY Schedule Book/Planner For Gee *my classmate* wink wink

 Hai...nama saya GEE...*savagi da bos!!*
saya belajar sekelas sama Net Cute..
sila beri tunjuk ajar.....
oh! saya pelajar yang membawa status Dean List ke mana-mana...ahaks....

ok..ok..mau tersedak kawan aku sorang tu
haa dia request nak buku yang lebih kurang macam Mummy Ayu...yang aku buat last year....kat sini
tapi aku tak suka buat benda sama....aku suka buat pattern lelain.
Buku ni planner book year 2011 yang aku transform kan jadik blink-blink sikit...
tepek nama Gee and bunga and ribbon.

 Ni bahagian belakang..simple jer..satu start aku buat...
bahagian buntot/cover tak boleh over sangat..
kang menarik minat orang tertentu...
bahaya ooooo
 haa ni gambaran keseluruhan..
tak nampak pulak blink-blink tu bercahaya...
owner tak kuat iman kot.

 haaa aku tak buat Jan sampai Dis...aku just buat nombor jer..
space limited laaaaaa.

 aku malas sikit sebenarnya\so aku beli jer angry bird punya time table..and cut
tepek jer..haahaahh haruuuuu

last but not list, penanda buku bentuk ball berbulu....
ehehe ko ingat kaki ko sorang jer berbulu????????
ehehehehehe
'
'
'
harap ko suka lah Gee..
maaplah..lambat dapat.dah bulan 4 pun......
al maklumlah free.......
kalo bayar memang dapat cepat
ngeh ngeh ngeh...

harap ko suker..kalo tak suka..ko leh touch up lagi.
Me Naughty..me Netty

1 comment:

MamaEma said...

wow, cantiknya...sangat kreatip


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno