Thursday, April 5, 2012

Saya Perlukan Bantuan.,..Tolong Bantu Saya....


en. google
Saya perlukan bantuan kalian yang sudi memberikan pendapat
hmm
begini kisahnya..
'
'
'
saya mengalami masalah serius jika berjumpa orang
hmm maksudnya kalau ada meeting berdua atau bertiga
di mana saya mudah mengantuk...
mengantuuuuuk sangat...walhal conversation serampang 2 bijik mata
belum mencecah 15 minit pun...saya dah kuyu...lalok...
contoh yang paling tepat...kalo jump[a ejen insurans
dia dok laaa pom pang pom pang..
saya first half dah mata sepet dah....nguap banyak kali
'
'
'
tak pun situasi berjumpa orang-orang tertentu atas urusan kerja
contohnya di restoran ke kan?
orang tu baiklah bercerita itu ini..yang saya dah tersengguk-sengguk
'
'
'
malah dalam seminarpun saya boleh tertidor
dulu pernah kena tegur dengan penceramah....
kengkadang jeles dengan member-member yang lain....
segar bugar jer..
saya ni dah mula laluk.......nak tertidur....berdengkur jer belum sempat lagi.
cuba jugak try jegil-jegilkan bijik mata........ 
dah macam mr bean dah haaa...
'
'
'
saya sedar masalah ni dari dulu lagi
nak minum kopi jangan haraplah sebab saya bukan peminum kopi punya orang
atau perlukah saya selit-selitkan gossip terhangat ketika sesi meeting di adakan khas untuk menyegarkan minda saya????
'
'
saya buntu....kertu...cematu...
'
'
;
'
jadi sudilah kiranya cik seri siantan membantu saya ni
malu sehhh!!!!

tapi kalo jumpa geng bloggers....memang segar bugas ehehehhe
Me Naughty..me Netty

8 comments:

MamaEma said...

cuba tgk pada gelagat orang yang mengantuk sama..

SYANI said...

Aku pun sama problem dengan ko. Kalau menganuk tu boleh taha lagi la tapi part menguap tu ya ampunnnn susah sangat nak kontrol..

notti netti said...

mamaema- cammana tu?

syani - uwaaaaa

shidasyakirin said...

trylah makan gula2 ker.

fazilzura said...

ko kene makan supliment kut... kasi cergas kan bdn . tido kene cukup ..

xpun time jmp isap gule2..

mama tisya said...

klakar la luahan ko ni mcm bc dlm apper sbb ko ckp sri siantan...hehehe...kalo kita tk minat mmg ngantuk tp kalo terpaksa kena hadap jugak..ko p la toilet basuh muka..hehehe...bab jumpa geng blogger byk gossip tu yg segar bugar...ehehhe

Aida Jelita said...

kalau dah agakagak nak teruk sangat sengguk-sengguk tu suroh orang sebelah kasi PANGGG!! kompem tak ngantuk hahah

SURIA AMANDA said...

dulu ai pun mcm tu...berdebar2..risau..x leh tido fikir kena ikut bos pi meeting..apa i buat...i pegang pen...i salurkan perasaan takut tu pada pen tu..pegang..x lepas..sampai la habih meeting...insyaallah..amalkan selalu...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno