Monday, April 2, 2012

Eheheheh wish List Pertama Settle!!! Mari Nyanyi sama-sama....

Ya...lihat perkataan itu...HAPPY
saya sedang happy...
oleh itu mari kita sama-sama menyanyikan lagu Malaysia Berjaya....
1,2,3.....!!!!!

Malaysia kita sudah berjaya...yo!
Aman makmur bahagia...gia..gia...
Malaysia abadi selamanya
Berjaya dan berjaya...yosh!!!

Berbagai kaum sudah berikrar
Menuju cita-cita
Satu bangsa satu negara
Malaysia berjaya...aaaaaa

Dari Perlis sampailah ke Sabah......bah!
Kita sudah merdeka...aaaa
Negara makmur rakyat mewah
Kita sudah berjaya....hoiray!!!

Dengan semboyan kita berjaya
Menuju di angkasa...sa..sa..
Satu bangsa satu negara
Malaysia berjaya....ya!!


hip! hip! horay!!!!!



eheheh........sebab aa saya happy...eheheh
sebab...saya dah dapat ni..nie...nie.....
duit hasil usaha buat kek + gaji + rompak bank hak hak hak......
alhamdulillah..syukurrrr..


pilih kaler fink covernya...tapi sebenarnya nak kaler white..
tapi takut kotor.....maka..fink pun fink lah!!!
Mummy Ayu kata saya tak matured pilih casing cartoon-cartoon ahahahah
saya sukak....saya sukak!!!! kasi bakar semangat ayu pulak..dia nak beli camera tu.......

sebab happy, saya belagak! beli skrin protector jenis mate RM30
konon nak buat sendiri..last-last menggelembung..hmm kena hantar kedai buatkan nampaknya....isk isk isk


heheh 1 wish list settle...ada beberapa belas lagi to go...
kasut dah cukup 12 pasang nanti, baru dikira tercapai cecita..ngeh ngeh ngeh...
alhamdulillah........

psst- bukan show off..but pembakar semangat!!! lepas ni aim benda lain pulak.....usaha buat kek!!!!!!


Me Naughty..me Netty

11 comments:

mummy_ayu said...

cun tu...cayalah...

Nad @ MamaZakwan said...

tahniah kak nett!:P

@e_da said...

terbaekkk la nett dah sambar note.... congrats!!

Emy Omar said...

Tahniah Ween..1st wishlist kamu dah tercapai!!Saya sudah hampir ke finishing line utk my 1st wishlist 2012 too..doakan ye hahahah*mcm nak pergi berjuang lak kan!!**

Mrs Faez said...

X sabar nk jumpa kat kelas.. welkam to samsung's family =)

syanasaid said...

wahhh..best2
tahniah da settle 1

fazilzura said...

TAHNIAHHHHH ... i tunggu en somi kasi ..agak2 dpt x ? huhuhu

Sidratul Muntaha said...

aku jeles!!

Aida Jelita said...

wahhhh vestnyaaa!

mamasuri said...

tahniah2..syoknyer..usaha lagi!!!

mama tisya said...

nanti install whatsapp tau..leh chichat free


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno