Monday, April 23, 2012

Body Baru Untuk Cik Sams Note Saya

 Eheheh....bapak saya kata saya tak matured!
mak saya kata....saya cam budak-budak...!
bibik saya? senyum jer.......*ada berani ko sindir aku?*
anak saya?..uisshhh berebut-rebut nak pegang..
En.Soami??? dia belum nampak lagi
kalau nampak..dia geleng kepala...
apa tu???
ehheeh
casing cik samsung note saya lah..
ehehe saya dah beli body baru untuk dia
ya..saya tau saya ngada-ngada..
tapi I can't help it....tu la kan..
rasa masih lagi umur remaja nak using casing bear-bear.

 eheheh tapikan..tapi..
ada tapi..
saya akan pakai casing bear-bear ni dalam apa jua situasi..
kecuali..
kalau masuk meeting, formal perjumpaan, atau apa-apa jenis keadaanlah yang saya fikir tak sesuai untuk pakai casing ni...maka akan saya tukar ke casing asal
iaitu
cik pink di bawah ni..
cik pink sentiasa saya bawa ke mana-mana...in case kan....
eheheheh


setakat ni dah 6 orang gelakkan saya 
guna casing bear-bear ni..
heheh cepat-cepat sapa nak jadi yang ke 7....
eheheh

Me Naughty..me Netty

6 comments:

mummy_ayu said...

emmmm..cute...aku tak gelak pun tau...

mamasuri said...

hehehe...

Aida Jelita said...

comel lah kamu

Emy Omar said...

Comel..saya suka.Sebab saya pun pakai casing cartoon character untuk cik BB saya,rakan seperjuangan kat sekolah pun kata saya kurang matang hahaha

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

comel apa...sebab kita pun suka benda2 mcm gitu..

shahdiana said...

biasalah naluri camtu..yana pun pantang nampak benda kiut mesti nak beli...gatal je tangan....


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno