Tuesday, April 5, 2011

Tengok.....Tengok......Tak Masuk Contestpun Boleh Menang........Pandang sebelah mata kat MamaTisya, Mummy Ayu and Suziey.com....

Hahaahahaha....dalam dok aku sibuk buat kerja ofis (Nak elak lapar dan dahaga)
Tetiba aku terima satu komen kejutan kat wall post mukabuku aku..
Datangnya dari cikmin.com..........



Haaa...hambik ko...aku memang BLUR....sib baik cikmin tak santau aku dari jauh....sampai Tuan punya blog kena suruh Net pergi jenguk blog dia.....ingatkan apa ker? kot yer dia suruh net buat lawatan sambil belajar ker?....ghupa2nya......SAYA SUDAH MENANG CABUTAN BERTUAH....muahahahahahhaha......rezeki bulan puasa....see..see...see......baik korang pun start puasa cam aku....rezeki datang golek gerudi......ehehehehe....er...segolek jer baru......eheheh

Apa Yang I dapat?......mesti macaroons edisi terhad cik min beserta ovennya sekali.....bukan?....ahahahahahah
Yaa..saya suka!!! memang pong (oven tu pentipu jerk)!...cik min kasi 15 spesis macaroons yang mempunyai 3 citarasa tersendiri...wah!!!!........(aku bolot sorang tu.....)

Oh! yaa...kepada sahabat2 handai ku..yang selalu e-mail or jot down kat shoutbox aku......aku maleh dah nak buat macaroons untuk time nie..so korang2 silalah ke blog cikmin..nie haaa.....walaupun rasanya tak macam laduree..tapi..okey sedap gak cikmin macaroons nie...manis tu semestinye laa..takdenye korang nak jumpa macaroons masam......kalo nak jugak macaroons masam..meh aku buat...gaul2kan ngan stokin opismate aku...haaaa mesti ada citarasa masam2 skit...muahahahahahahhaa....jangan mare..nanti cepat tueeee...

eheheheheh

oh! ya..tajuk entri tu aku bebetoi buat..aku memang pandang, bukan takat sebelah mata...tapi takde mata langsung pada kamu! kamu! dan juga kamu! nama-nama di atas.......heheheheheheeheheheheheh gelak besar! eheheheheheheheheheheheheheh

Me Naughty..me Netty

3 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

congrats!
rezki pose arini, hehe

[-suziey-] said...

bila ko nk redeem tu? agk2 arrr budget time kita nk party..aku mau tlg ko mkn sama..sian ko kena mkn macaroon sorang2..xfeel woooooo

mama tisya said...

ko ingt ko sorg dpt cabutan bertuah..aku pn dpt so aku tutup mata la tkyh pandang...hahahaha


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno