Friday, April 29, 2011

Hujan lebat Tadi, Lencun I Tau.......

Salam mesra.......
Semalam I goreng dasyat-dasyat jawapan exam.
I ingat apa yang I baca...Ingat Tajuk jer laa......isi..haremss...banyak sangat makan semut dalam air kottttt....
Tengok budak full time kat sebelah......banyak betul dia tulis...I kan sensitip bab2 tulis bebanyak nie, so, ikut jugak tulis banyak.....jawapan ntah betoi ntah tidak....harap2 carry mark I membantu lah........hmmmm :(

Tadi, bangun ada cikit lewat, si starbuck meragamlak pukul 2.45 pagi...kembung perut tu...sebab makan macam-macam.......potato chip tu dah jadi cam makanan ruji lak.......so, jaga dia sampai pukul 3.30pagi....mata pulak tak boleh nak katop! time tu dah start hujan.......My 1st son pulak panas kepala tetiba...(sebab I tersentuh dia) pegang tangan and kaki, sejuk cam ais batu....pegang dahi....uisshh panas....so bangun ambil ubat demam adik dia, kejut dia and bagi dia makan ubat....pagi nie dah tak panas......huhuhuhu...

Pergi kerja tadi, I park kat tempat tak berbumbung.....so berlari hindustanlah dalam hujan.......lencun jugaklah tang kepala and bahu..........

so..apa cerita kalian?????....
Me Naughty..me Netty

2 comments:

[-suziey-] said...

cite aku dlm blog aku ler..pehal plak nk story kt blog ko..ekekek:D

mummy_ayu said...

time aku sampai opis dah tak ujan sgt...
good news..boss aku ada appt kat MO kul 10.30...so...kita leh la kuar dlm 11.30 ke 11.45..amacam?
ke mana? tapi still tak leh balik lambat la..
Suziey nak cari baju ijau...Amy kata apa?


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno