Friday, April 15, 2011

Oyat Ceritera 1st Giveaway

Oyat nie baru buat 1st giveaway, takpe..kasi dia peluang dulu.......
saya dah follow awak lama dah kih kih kih.........

Syarat-syarat:

  • Letakkan banner diatas di sidebar kanan, kiri, bawah, atau atas blog anda.
  • Menjadi followers kepada OYAT CERITERA - wajib!
  • Menjawab Soalan ini.......berapa pasang kasut saya beli di Festival Shoes Baru-baru ini? JAWAPAN SAYA IALAH 3 PASANG KASUT!!!!!
  • Tinggalkan link anda di bawah entry saya ini.
Hadiah yang disediakan adalah RAHSIA!
Pemenang akan dipilih base on random.


Tarikh tutup penyertaan ialah pada 29 APRIL 2011. Jam 12.00 Malam


Waaah! senang giler giveaway nie..muahahah
so, Oyat! saya dah join.....mana hadiah saya?????? kih kih kih......


Me Naughty..me Netty

6 comments:

mama tisya said...

syabas permulaan utk start giveaway smp muntah..hahahha..tp lg senang tkyh tulis pjg2..good luck

mama tisya said...

tajuk die ko kena tulis yg btul..jgn wt ayat mcm entry tu wei..kn disqualify:-p

notti netti said...

wei..ko tepon aku sat! aku nak bebel kat ko nie......
byk komen tul! ehehehehhehe

mummy_ayu said...

ha ha ha....kat sini pun jadi la korang nie..cayala net..dah mula dah, harus la aku join gak nie..

Oyat Ceritera said...

hehehe...tq sudi join...siap promote lg GA kita...hope ada luck!!!

mama tisya said...

aku komen smoga utk ko menang..kn aku tk komen..pnt ko join giveaway tp trus disqualify..hehehe


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno