Friday, April 15, 2011

Semalam adalah hari membunuh syaitan.....sila baca sms ini....

Semalam jam11:03pm ada geng blogger sms aku (bukan aku sorang jer kot)......time tu aku tgh baik dok dalam jamban..mengeram sambil nyanyi lagu enjit-enjit semut versi Kak Limah.......giler seram tetiba......

Then suddenly, ada sms tak diundang berbunyi.....

Ini sms si polan...dan di bawah nie sms balasan aku yang tengah mengeram.....


Nak lebih jelas?? meh aku taip...

Si polan aka Watie Wynn - "Guys, sok xde acara mkn2 ke?

Aku si pengeram - Hek elehhhh

Si polan aka Watie Wynn - Apa yg hek eleh? Did i miss d bus?

Aku si pengeram -Kihkihkih2, oh! Kamu rupanya, i tot my classmate tadi, tadi baru jer kitaorang ada majlis dinner. Tetiba ada sms tya esok xde acara makan, tu yg terkeluar hel eleh...ehehee, eh? I tot semua orang busy?

Si polan aka Watie Wynn - Oyeke? Tu la tunggu gak suziey msg tp senyap jek maklumlah da lama x blogging so xtau citer. Amy reply ckp dia xde. Ayu ckp x sure, suziey x reply..syak tgh "bunuh kafir;p

Aku si pengeram - ssssssshhh, suziey tgh bunuh setan dlm selimut malam nie, jgn kacau. Ayu pun ada ckp tadi, nak ringan2 mlm nie, pun jgn kacau. Aimi rasa dah selamat bunuh setan kot. Aku??Setan tak kacau2 lagi, frust giler. Esok takde ngedate la. Suziey nak ke jln tar, aimi takde, aku gie ambil brg kek. Tapi, on 29th kita jumpa,...........................................................bla..bla..bla....

Si polan aka Watie Wynn - Haha siott! Ok c on 29th

huhuhuhuhu,...itu jer........tapi hari nie jumpa kat mid eh.........ehehe

psst- semalam berapa kali korang bunuh setan eh?????? sila kasi aku jeles!

Me Naughty..me Netty

4 comments:

mama tisya said...

mlm jumaat afdal bunuh setan...hahah..pg jumaat pn kena bunuh jugak..toing..toing..toing....

[-suziey-] said...

hahhahahahah siott arrr ko:p

mummy_ayu said...

ha ha ha..baru aku baca...

watie wyyn said...

ari baca da tp komen kat fb jek.. ni komen kat sini lak... amboih amy.. siang malam bunuh..syabas!


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno