Monday, April 4, 2011

Sesiapa Ada nak Buat Birthday party lagi?????

huhuuhuen3 gian....
I sekarang nie dah terkenan nak ke birthday party anak orang dah....
Minggu nie ada satu birthday party....eheheh nanti update.....tapi harap dapat pergilah...sebab clash dengan kenduri tahlil arwah Opah kat Ipoh.

But....just nak inform..kalau ada sesiap buat birthday party...bagi tau lahhh...jemput2 lah I dengan Mummy Ayu...sonokk oooooo pergi birthday party orang nie......ehehehehe...boleh balut hadiah....yang the best part is...hadiah banyak dah I balut...siap snap gambar awal2..apa hadiah kat dalamnya......cuma tunggu nak kasi kat tuannya badan yang tak tahu siapa lagi...eheheheh......gian tak I? gian tak????
takkan sebab suka pergi birthday party orang kot?
huhu tak lah....sebab paling utama...kedai depan rumah I memang supurb best! gift shop..macam2 hadiah ada....suka I....tu yang hehari (kalau takde class) I melepak kat sinun jer.....eeheheheheheh

Chioww...sambung balik buat asgmt...
Me Naughty..me Netty

1 comment:

[-suziey-] said...

aku pn suka wei g besday party..soh dorang jmput aku skali..ekekek:D sbb aku suka mkn kek!


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno