Wednesday, April 16, 2014

Diary Diet nottinetti seterusnya.....

Ok, aku dapat rasakan yang korangpun naik menyampah tengok menu diet aku. Akupun secara tak langsung menyampah juga nak upload gambar dari handphone ke computer. Makanya aku setop sampai sini dululah entry menu-menu sihat aku and aku juga setopkan aktiviti kira-mengira jumlah kalori yang aku ambil. Oppsss! bukan bermakna aku setop terus dari aktiviti diet ni. Aku cuma berhenti upload gambar makanan sihat jer. Cuma ikut mood, kalau aku rasa aku nak letak gambar makanan, insyallah aku uploadkan. Kalau aku malas nak mampos....memang korang pandang blank image jer la. 

So dengan ini segala aktiviti diet aku akan teruskan melalui jurnal aku. Nanti-nantilah aku tunjukkan jurnal tu. Maklumlah masih awal lagi......kurus cara manual ni ambil masa kan....kan...kan...

makanya buat masa ni korang tatap jer la gambar aku dengan breakfast hari ini - yogurt Anlene. Dalam banyak-banyak yogurt yang aku rasa best is jenama Marigold (buahnyer terasa oooo) and Anlene....sedap tak masam sangat tapi sikit la isinya.



adios....

1 comment:

Sara Jungrara said...

Yogurt....errmmm..x tau la nape, but saya memang x suka yogurt. If minuman yogurt tu saya suka..hihi


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno