Monday, May 16, 2011

Semalam Birthday Laki Saya....Maka Saya Nak hadiahkan tarian Gelek Pada Dia.

Huhuhu.....seperti yang diperwar-warkan kat tajuk en3....

Ya betoi...semalam Birthday suami saya.......yang ker...berapa ya?..saya pun lupa......(kurang spend time together2...tu yang lupa banyak dah)......

ikutkan saya nak buat suprise.....ala-ala..hantar bunga kat opis ker......hantar cekelat kat opis ker.....hantar kek buatan tangan kat opis dia ker.....tapi bila pikir balik..kang dia kasi pada PA dia semua tu (laki saya tak makan cekelat and cake).......nanti saya jugak futih mata.......

Jadi, bersempena mak apak anak2 saya datang kl......jadi..saya bertekad nak belanja laki saya kat restoran ala Arab, Zam Zam ala kazaaaammmmmm....kat seksyen 9, Shah ALam. Dalam kepala otak nie kot ada penari gelek kan.....kasi hadiah sentap kat laki.....tapi nan ado,.......banyak pakwe Palestin ado lah haaa. I nak gelek kat....lari kang segala urat kentut, urat sendawa....so tak yah gelek lah.......suh laki saya tengok anak-anak menggelek udah la.

ambik dari Thestar.com

Haa..tu haaa restoran dia........punyalah semangat berkobar-kobar nak tengok fomfuan gelek kan............
disebabkan takde fomfuan gelek nak dipersembahkan pada birthday boy....makan saya persembahkan menu-menu hangat nie lah.......meriah oiiiit

 seyes sedap........nampak biasakan..ayam tu...isk isk tu anak ayam....dan sgt lembut dari isi ke tulang. Recommanded!!!!!!
yang nie perisa kamving.....pon recommendet!...syedap2.....................isi kambing tu lembut dan berlemak............
 Si starbuck latte tengah tidur time nie...........seronok nak makan........tapi bila makanan dah sampai, boleh pulak dia celik mata.
 Anak2 saya...yang bayekkkkkkkkk...........
 Tu...birthday boy tengah kusyuk makan..........manggo juice dia...terbaekkkkk dari ladang!.........must try!
Akunya rambut tu ala2 kak limah.......................sebab kat depan aku tu air cond pasang kuat...........anak-anak aku suka main kat situ.

Apa-apapun........I nak wish...laki I.....

SELAMAT HARI JADI SAYANG.........
semoga success selalu.......dan dimurahkan rezeki..........
dan menjadi ketua keluarga yang baik dan lemah lembut.

psst- harap u suka hadiah seluar kecik and baju dalam tu.


Me Naughty..me Netty

3 comments:

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

wah banje buah hati makan yea...hehee
part yg last tu xleh tahan rambut like hantu kak limah sib baik anak2 x lari yea hehee

happy b'day !!

Yaati Nor said...

mknn dia kat zam zam ni sedap.tapi tak blh lawan kata saba cyberjaya & foodcourt uniten..Uniten tu terbaik..saba ke-2 dalam rangking saya..lps nie nak cuna D'arab cafe..jom la kat bangi & kat Pucong utama ada..

sW33tdARLiNG said...

happy burfday to him


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno