Thursday, May 12, 2011

Hari nie rasanya nak melawat Tisya - Aimi's Daughter....siapa nak ikut?

Salam all
Dah beres kerja baru blog....(Pandang meja bos) eheheheh

Ok, Karang around 10am rasanya nak pergi melawat budak cute sakit tu..si Tisya. Semalam dah sms MamaTisya...tapi dia balas kat Mummy Ayu..dia kata ok. Hmmm...nak beli hadiah apa kat si Tisya nie eh?.....ke beli cekelat?..ke beli belon jer?..ke mainan?....hmm kat kedai Pusrawi tu..bukannya ada macam-macam.......

Harap-harap Tisya oke lah....

Ada sesiapa nak Ikut Tak?


psst- Pergi pusrawi ni teringat lak zaman beranak kat situ.

Me Naughty..me Netty

7 comments:

momguess said...

kem salam kat amy
sory aku xdpt join
ko beli apa2 yg tisya blh mkn bukan utk mak nye
hehehhehe

mummy_ayu said...

aku nak ikut...dah msg Amy dah tadi, dia kata ok...

zara zaman said...

Uiks Net... teringin nak masuk labour room lagi ke?...hiks

~~@lyci@~~ said...

kim salam kat mama tisya ekk.. nk jauh lah pulak dr putrajaya ni hehe..

syanasaid said...

hope tisya cepat sembuh

Puteri Satu said...

tisya kenapa...? tak tahu citer akak..hiks... hrap tisya cepat sembuh,,

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

hope tisya ok yea...
beli je benda yg budak suka makan tp tisya kan x lalu makan heheh xpe mama tisya ada tuk tolong makankan...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno