Wednesday, May 25, 2011

Wah! Cuti raya Akan Ditambah sehari laa...ehehehehehh

Huhuhuu....dari semalam aku stay office.......demi tugas....en.hubby pun aku rasa dia tak balik rumah kot......
huuu, seronoks jugak mandi kat ofis nie....seram sejuk la jugak mandi kul 6 kat sini.....jenuh mata aku tengok atas pintu and syilling..kot ada benda merangkak kan?......takpun turun ala-ala spiderman.....kepala ke bawah kaki ke atas....kalau betoi spaiderman takpa la jugak...kalau spendarman?.......camner?????

Dah siap segar bagai....aku naik kat bilik gerakan and tengok berita - setelah puas anggota bertugas ngan aku sajikan aku dengan cerita Friday the 13th......huuuu bagus diaorang nie...diaorang tidor..aku yang terkemut-kemut sorang2 tengok...dahlah sound kuat.....nak tukar channel aku tak gheti remote canggih bebenor........bunyi dengkoran diaorang ngan bunyi pompuan dalam filem tu terjerit2 sama kuat....yang heran tu...kalo ada aksi cumbu-cumbu, raba-rab...tetiba senyap lak bunyi dengkur...unbelivebra tul!

Tadi dengar kat morning news.....si pemberita cantik chomel tu kata, cuti raya akan ditambah sehari sebab ada cuti raya kita yang bertindih dengan sambutan hari Merdeka.. Kalau Raya pertama jatuh pada 30hb Ogos, maka 31hb tukan Merdeka.....lalu secara otomatik la 1hb Sep tu cuti.....weeheeee........alang-alang kasi lah terus cuti sampai ari jumaat kan? ehehehe

Bila sebut raya nie....hmm puasa ganti aku dah settle......alhamdulillah.......sib baik 2 hari jer.....hmm nak fikir naju raya laki aku, anak-anak aku and aku.....yang pasti aku nak jugak baju raya...tahun lepas tak beli...sebab krisis besar plus merajuk........sudahnya aku sorang kaler lain bila ambik gambo raya ngan family.

Raya tahun nie jugak aku berazam nak buat cupcake bebanyak untuk tetamu mak bapak aku....eheh kasi orang kampung dapat kencing manis kih kih kih...........

and nak custom made sampul raya sendir..and..nak gitu nak gini nak centu nak cenni......bla..bla..bla..bla....
Me Naughty..me Netty

3 comments:

[-suziey-] said...

mmg ler wei..kalau dia xbagi aku buat2 cuti jgk..ekkek:D jgn lupe buat open house..sesi menggemukkan lagi badan..wei awal giler cite pasal raya..ekekke:D

notti netti said...

suziey- bersiap sedia mulai sekarang...kang lewat nak prepare raya. eheheheh

kakyong said...

seronok lah org yg berkerja..
mcm kakyong ni, cuti ke tak, rasa mcm sama jer.. yg penting dpt beraya dgn keluarga dan saudara mara

n3 terbaru kakyong
Review Nora Elena episod 10
Review Nora Elena episod 4
Prestasi 10 hari : 13–22 May 2011


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno