Friday, May 6, 2011

Semalam Internet Sakit...huhuhu.....bachelor party with Mamatisya cancel...la plak..

Salam guys...semalam line internet ada problem
tu pasal tak dapat online...

patutnya hari nie..nak buat suprise party for Aimi, but
pagi-pagi lagi dia dah sms kata tak dapat join
sebab tisya kena admit hospital pusrawi.....tisya dah 2 hari takmo makan..
aku pon panic kalo cenggitu.....takpe..aku faham..aku pernah mengalami saat-saat cenggitu time Imran sakit dolu-dolu......seyes....tak cukup tido and kesian tengok tangan anak kena masuk air........time nie la peranan mak kena ambik EL dan tido hospital sebagainya.........suami??? maleh citer.

okey....takper..maknenya...aku postpone lagi kasi hadiah si Aimi....naik lunyai kot pembalut kertas nie...eheheheeheh......
door gift pon (chewahhh kalo jumpa mesti ada door gift) terpaksa aku simpan dulu....huhuuuuhuhuuh
tapi, kalau ada bachelor party dengan bebudak 3 orang tu petang nie.....aku kasilah kot door gift.......

psst- tak sabar nak jumpa.....watie,.....
Mummy Ayu and Suziey.com dah muak tengok eheheheheh tapi still nak jumpa...ngeh ngeh ngeh.
Me Naughty..me Netty

2 comments:

[-suziey-] said...

ek eleh..muak la konon..klu xjmpa rindu2an nnti..
watie pn cancel la..sbb dia kan maidless..so party kita berlima postponed lps aku balik dr sarawak ok..

so hr ni nk party kt2 je ke?

mummy_ayu said...

ooo....muak yer..aku baru baca nie Suziey...lepas buat entry lunch..he he he...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno