Friday, May 6, 2011

Kenapa Aku Mesti Berperasaan Cemburu Lagi?....Why do I feel so jealous???..

I hate this feeling....
I am extremely jealous whenever I heard about something regarding my work...

for second time...
I hate this kind of feeling...
Pergilah jauh-jauh perasaan ini.....


And because of this.......
non!..uno!...takde langsung mood nak kerja...(sib baik paperwork penting dah siap sebelum I com into jealous-ing mood)


there are two reasons yang buat I jealous...
one of it bila baca family trip.......sangat cemburu?...I kalau pergi trip pun.....just me, anak-anak I and my mom -dad oh! itupun kalau my adik and abang ikut........but untuk pergi family trip...just family...u know what I mean.....me, ketua rumah and anak-anak...is totally no..no...and sangat susah.....

So, bila baca kat blog or facebook tentang family trip to sana tu sinun to Mc donald....(hmm).....enough to make me jealous ya amat!.....sometimes without me even noticing my tear running down my cheek......hmm....banjir lagi.......ah! cemburu sangat.......

second reason?...hmm too complecated to say.
Yang reason nie biar I simpan dalam peti eh...hmmmm

okey..better muhasabah diri......bubye....

Me Naughty..me Netty

2 comments:

[-suziey-] said...

ur tears drop babe? ouh cant believe it..hehe..relax..setiap ketentuan Allah tu adlh yg terrrbaik utk hambaNya..ko pandang frm the other perception..mmg xsemua bende kita bole dpt dlm dunia ni..klu x manusia tu akn jadi lupa pada Pemberi nikmat tersebut..Dia nk kita minta dr Dia..be cool and stop comparing wth others..else ko akn sntiasa rs ko paling malang..ckp la malang dlm pemilihan maknaan jek..ekke:D just joking babe! hehe

sW33tdARLiNG said...

aloooo takyah ler sedih2.. ada lagi orang yang lebih sedih dari kita.. ada orang yg langsung tak merasa nak jalan2


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno