Wednesday, September 5, 2012

Hari Raya 2012 - With My Family.

Sejak arwah mama *mak mentua* aku kembali ke rahmatullah
dah takde gilir-gilir beraya kat kampung suami and kampung aku
kiranya sekarang ni setiap tahun kampung aku jer......
;
;
kengkadang tu cam borink jer...*ecececehh ayat sedap ati suami nampak*
;
;
;
tahun depan nak try ajak suami beraya kat rumah mentua di Ostroliah!
eheheh hangguk kan.....melampau-lampau imiginasi.
pak mentua ada lagi nun kat Taman Melati...overkan aku.
;
;
as usual tetiap tahun kami akan bergambo 
after kaum-kaum lelaki balik dari sembahyang raya
the same prob iaitu kerusi, lemari, cermin, digunakan.
;
;
haa korang bolehlah jamu mata yer...

Family aku......
baju kitaorang ikut kaler botol mineral kat belakang tu haaaa
ehehehhe

yang ni pulak family adik aku
sepatutnya ada baby lagi...tak masuk pulak.

sedang kerah semua masuk bergambo...

Ingat senang nak gather dendiam ambik gambo
kuuusss semangat...
tu si Imran tu..paling susah nak bergambar
eeeeee...

dah snap kali keberapa
baru okey....
bapak aku ni actually ada baju raya dia, kaler hijau pokok pisang
tapi takmo pakai pulak...
adehhhhh.....

family aku
kalo ada anak pompuan, mesti dia dok tengah2....kasi imbang.

rasa nak jentik jer Imrran time ni
takmo dok diam....
si starbuck latte ok jer...wakil rakyat kata ko....

family adik aku
comel-comel anak dia kan?
cam aku.

*__*





Ni cousin aku
kerja kat Pos Malaysia
bonus gempak waaaaaaaa.....
beza dia ngan aku 1 tahun jer..dia kakak aku adik
muahahahahaha
time ni suami dia takde..belayar....
dia ni kes cam aku, setiap tahun beraya dengan mak dulu.

adik ipar aku ni sebenarnya baik
sopan...aku jer yang paksa dia bergambo gaya ni
tak best lah gambo2 skema ni.....

time ni konon nak bergambar dalam suasana kampung....
tapi si Imran memang idok le beri kerjasama...dia lebih utamakan kartun dia
and si starbuck latte yang togel tu laa aku heret bergambo dengan aku
menjerit-jerit takmo pakai seluar...
laki aku????? t.i.d.o

anak buah aku yang ni jer rajin interprem 
ni gaya cam drma anak terjun tangga jer...
aku lak over jerit kan..
si starbuck latte?...wakil rakyat memang cenggitu...dunia ko dunia ko..dunia aku..jangan kaco.

time ni dah fedup!
aku ajak bebudak ni masuk rumah
dah le panas terik

4 budak ni bila combine...
mak aih!!!
bahaya!!!

Hari Raya Part III
Me Naughty..me Netty

9 comments:

mummy_ayu said...

seronok la banyak gambar..laki ko pun ok jer bab bergambar ..laki aku..masam jer...mcm kena paksa..dah la tak banyak...
btw..cantik la baju tu..tunjuk la full....

mama tisya said...

oh nk raya kt ostroliah..nanti bw kola bear 1 utk aku....hehehe...hah kerusi tu sesuai nk isi baby girl sorg lg...cun gmbr biruuuuu..klakar tul gmbr suasana kampung mcm aku tgk drama..hehee

AzuraFazil DIN said...

amboi bj ko net .. ngalah retis gitu kan ...

kalau ado 1fmily lg pakai ijau .. phtu kuning ke.. dh cm trafic light ...

mamasuri said...

net..cantik baju ko..
ko nampak langsing giler in blue tu..
suka tgk starbuck ko tu...mmg comel...wakil rakyat lah katakan..maintain jer..

SyaNa said...

lawa kaler tema ko biru gitu
baju ko curlast mak
suke aku nengok

Nurul a.k.a Riko said...

Cantek kaler biru! Nampak so gorgeous...suker..suker..suker.

MamaEma said...

cantiknya baju net

mummy_ayu said...

mana ko hari nie? aku call dr pagi..takde org angkat pun kat opis..busy ker? aku cuti 1 hari esok..uruskan pasal sekolah Ian...jumaat gather2 la...

Chekgu Azrine said...

lawa warna biru uols..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno