Thursday, September 6, 2012

Sedang Tekun Menyiapkan.....DIY


yer..lihat di atas tu..apa yang saya buat???
eheh saya sedang D.I.Y Fringe Garland
untuk Jamuan Hari Raya Ofis saya nextweek....
eheheheh

tapi...apakah itu?...hehehehhe

saya cuba buat begini...
lihat gambar bawah

ilham dari web feveret saya 

and thanx oyat yang kenalkan saya pada web itew dan selaku pembantu menyiapkan garland ini
ehehe kan kerja remeh temeh ni tugas kita orang pompuan yang cute.
*_=

Published with Blogger-droid v2.0.6

4 comments:

mummy_ayu said...

wah..cantik tu..nanti leh buatkan untuk aku plak..pink..

Chekgu Azrine said...

orang creative senang je dapat ideakan??saya langsung tak creative..hahahha

Sidratul Muntaha said...

owh..
tuk jamuan raya..
aku ingatkan ko nak pakai dgn lingerie masa tiem tido dgn laki ko.
opss..
ahahaha

AzuraFazil DIN said...

cute nye benda tu ...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno