Monday, November 23, 2009

PRIZES FOR MUMMY VOGUE CONTEST....

HALLOOOOO LADIESSSS.......HEHEHE...

how was your weekend??? seronok??? bessttt?

As for me.....hmmm nothing much- - - - -siang I tidoooo jerk (terpengaruh ngan hubby) malam I jadi burung hantu (pun terpengaruh with hubby) but most of the time....I tidooo jer lah....satu aktiviti yang tidak menyihatkan...:( alah biasak lah pompuan ngandung....huhuhu alasan...


Okey...enough said.....

Untuk pengetahuan para peserta contest pregnant mummy vogue nie...... I and para juri akan choze only 3 pemenang yang bertuah!!!! bagus!! menepati citarasa and vogee thee vasss...huhuhu (and it depends......kalau ramai peserta...I will timbang-timbangkan untuk plus the hadiah) huhuhu



Okey.....1 Prize

Pemenang pertama akan menerima bean bag (yang macam entry saya yang lepas...ada gambo saya duduk atas bean bag tu) but only size M jer la.....kalau size L...ya rabbiiii gedabaksssss..... Pemenang akan diinform and saya bagi tempoh 1 hari untuk memilih warna and inform me back...huhu...kejam tak?...kihx3............kalau nak tau lebih lanjut pasal bean bag nie...sila klik http://beanbagliyana.blogspot.com






2nd Prize..

Pemenang tempat ke 2, akan menerima satu bag jenama CHARLES & KEITH - hobo bag.

Bag dimensions - 32cm*46cm

handle length - 17cm

(huhu cam nak jual bag lak....korang terima jer lah) nak tau harga sila ke butik C&K kat midvalley yer...tak pun lawati laman web diaorang....huhuhuhu




3rd Prize......

Miss T cosmetic Pencil case Pouch bag (got 5 of it) Tanda harga tak buang lagi....kang korang ingat haku recycle pouch bag aku sendiri heheheheh nak tau harga....also gi midvalley...kedai Miss T...ada terpampang satu set pouch bag nie haa........huhuhu. Tapi memang beso sikit la yang beg lutsinar tu....uols can see my hand maaaa.....and semua tu hak milik pemenang tempat ke-3. Lain lah kalo ada yang nak pujuk pemenang ke-3 (share-share kan hadiah tu hehehehe)



Okey...itu jerk hadiah yang I boley fikir untuk pemenang contest I nie....hope uols teruja lah yer......


oh!!! one more thing.....PDRM Bukit Aman dah block semua facebook and blog-blog....so Mummy Ayu xdapat nak masukkan entry hadiah dia hari nie...as for me...selamat lagi, since office i guna streamyx...tak guna line PDRM. huhuhuhu
So kepada pemenang Mummy Ayu contest....bersabar lah yer.....

Me Naughty..me Netty

6 comments:

mamaelly said...

uihhh cam best je hadiah..hehehe puh puh puh

Rifqi Zuhairi said...

huhuhu..meme best hadiah ni..manala nak cari pic masa peknen ni..adoii...kot ada pun pic ramai2..buleh ke?

notti netti said...

Mamaelly - huhuu tak kuat tu....Puh3X tu kena siap ngan mentera lagi....baru jadikkkkk...

notti netti said...

Angah - crop jer.....apa susah.....takder ker pick boroi ko terkangkang sambil pegang kipas ker.....confirm 1st prize.....ehehhehe

Ibu_khalish said...

wah...hadiahnya memang menggoda. tak penah try bean bag lagi ni. hadoi, pix yang ada poyo giler. cam malu je nak tunjuk kat orang gambar time perut kembung tuh...

Uwa said...

bestnye hadiah dia!!! nak join nak join ni!


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno