Thursday, November 19, 2009

" Im Yours"

Salam sejahtera Lyafrina (skema ayat)

wah...saya cukup terujas nak join contest awak...huhu...harap diterimalah syarat2nya yer....

Oh!! by the way...contest nie diadakan bersempena Ulangtahun perkahwinan mereka yang ke -3 TAHNIAH from me....muah...muah..and jugak sempena sambutan hari lahir suaminya yang ke 25....muda lagi sih......I hope uols berkekalan and bahagia sehingga ke anak cucu ek... So...sila lihat syarat-syarat dibawah nie....

Syarat-syaratnya:-

1. Just be my follower (http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/) & add my link at your sidebar (Beressssss bukkk)

2. Haruslah add banner di atas di sidebar & di link kan dgn http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2009/10/contest-im-yours.html (udah juga diberesinnnn)

3. Buat satu entry yang bertajuk "Im Yours" (Beres bebey...)

4. Just upload a) pic anda and suami (gambar paling romantik) b) pic di hari perkahwinan anda (pic yg unik and sempoi) c) Pic suami anda (Pic bersahaja, melucukan) - boleh pilih kategori. (semua haku try)

5. Last, ceritakan serba sedikit perihal anda & suami anda, x perlu panjang ( eheheh saya buat karangan cikgu)

6. Dah siap...tinggalkan link n3 anda diruangan komen

7. Tarikh penyertaan diterima 18.10.2009 - 26.11.2009 (4.45 ptg) - Mak aiiiihh cam hantar asgmt.

I join yang nie:-

a) Pic anda+suami (gambar yang paling romantik bg anda)

Rasanya nie pic paling lomantik kot....dia pegang saya, saya pegang beg duit dia huhuhu sukak....duit duit..:))


b) Pic di hari perkahwinan anda.....Gambar wedding hubby side......dah lengoh dah asyik bergambo jer....sib baik pelamin tu tak roboh...huhuhu,sebenarnya kalau tak silap I nak panggil my family ambil gambar sekali, so tangan tengah dok lambai...tak sangka keluar jadi perfect foto...ehehhe

tc) Pic suami saya (gambar bersahaja)
Kena paksa amik gambo ngan beruang beso tu huhuhu...cian.


Okey meh baca short esei saya yer......

Hubby saya nie luahkan perasaan yang dia syok gile kat saya kat dalam kereta wira WKP3995 kaler ijau mude dia. Time tu we all on the way to alamanda, Putrajaya....huhu...and siap nak lamar lagi...but saya yang kerek time tuh kerek era tahun 2004...cakap...takder 10k jangan harap huhuhu (berlagaks giler haku time tu...nyampah tul). But he manage to siapkan 10k (kalau I tau, mintak 30k huhuhu)

Apa yang romantiknya my hubby nie....hmmm...sebenarnya hubby ngan I nie takde lah romantik since dia tak suka tunjuk romantika dia pada saya, tapi ada satu time tu, yang saya rasa dia betoi-betoi lomantik sama saya. Hubby saya nie spesis workaholic, so dia jarang dapat luangkan masa dia dengan saya and most of my time...I self servis my self jer...huhuhu...so ada one time nie...dia ajak saya keluar jumpa member dia which jarang sangat dia buat. Dia cakap member dia ada nak buat gathering....so...ikut jer la kan...nama dah jarang keluar with hubby...dapat naik sekereta pun dah kira best tahap gaban. Pakai pun ala2 vouge gitu ngan kasut tumit tinggi 3 inci hahha.....nak tau hubby bawa I ke mana? hmmm Kat RED BOX sogo...apa kejadahnya bawak kat tempat karaoke?....maybe dia nak karaoke dulu with his frenz...

tapi...sepanjang2 dia menyanyi and I pun terjoin sekali...takder sorang pun member dia yang datang...sampai la I dapat tau dari dia yang dia just nak bawak I karaoke tanpa ada member2 dia nyebuk...walllahhh gumbira nyaaah!!! jarang dapat berdua nie....I melalak (nyanyi lah!) tak hingat...sukak u....sebab after kawin memang jarang we all dapat together-gether.....


heheh as for pengorbanan...hmmm banyak dah dia buat....tapi nak sebut semua...takot jadi long esei....saya pick one lah yer....hmmm...kira fresh lagi lah pengorbanan nie....pepaham lah saya ngandung nie alahan memang kuat then dah nak beranak nie mengidam pun leh tahan....hubby saya nie tak pernah sekali pun tak ikut kemahuan I...apa yang I mintak so far semuanya dapat which make me sooo terharu....walaupun I mengandung anak ke-2, dia tetap ikut apa yang I nak.....paling lattest nie air starbucks...hehari I mintak...n dia tetap belikan huhu...walaupun gaji lambat lagi eheheheh...thanx bang sob..sob..sob...syahdu laks....I love u sooo damn much....eheheeh

Okey cukuplah...kang sedey2 kang...air ketumban haku pecah lak....harap...diterimalah join contest nie...tinkiu...:)

Me Naughty..me Netty

3 comments:

Rifqi Zuhairi said...

Kalau sangat sedey..air ketuban blh pecah ke??Erm..agak konpius ni...huhuhuhu.....laki kita sama la kak net..workaholic gilleerrr *$#@ nye....kekdg sedey jgk kan..semua kena wat sndiri....loneranger la katakan...

mummy_ayu said...

good luck dear!!!

LYaFRINA said...

ASKUM... TQ YER CZ SUDI JOIN CONTEST LYA Y X SBERAPA NI.... SMUA DH OK.. DITERIMA...

A)HAA.... BLA PIC BERDUA DGN SUAMI+ISTRI..ADE PLOK ADEGAN PEGANG2 TANGAN... OF COURSE LAAAA ROMANTIKKK PUNYEEE...

B)ERRMMMM...MMG CANTIK PUN PIC NI... + DGN MUKA PN NETTI Y JELITA TUUU

C)WAAA...KECIANNYAAA.... MUKA KNA PAKSA BGAMBAR....

~~ok.... gud luck netti...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno