Monday, November 9, 2009

MAJLIS KAHWIN

Last Saturday I went to my cousin's wedding at Dewan Puspanita, Putrajaya ( my hubby cakap dewan orang Mati)...and I wonder why?....ohhhh rupanya...tempat late arwah Datin Seri Endon bla...blaa...bla...u guys should know.heheheheh. Sorie...I tak snap gambar my beautiful cousin...since my baby boy IMRAN buat hal......tak leh bawak gie majlis langsung!!!Tengah pengantin berarak masuk dewan with all the kompang and beautiful music..., boleh lak dia cak lempong kat depan stage tuh...hanginnnnnnn jer?.....So...let's the picture yang bercerita.....korang buat2 dengar jer.
Ini adalah gambar adik beradik saya......yang gelapsss sikit itew...my rock brother....and yang ada jambang kemas tue...adiks saya....and the cute baby girl tu adalah AIN...my anak buah.....Ini adalah saya. Yang sedang memeluks ketat anak buah saya......(since dia boleh bernafas, saya anggap saya tak kejam) Oh!! saya gerams kan budak itew.....kalau lah saya ada anak pompuan huhuhu......saya taknak bayang kan.....
Di bawah ini....juga gambar saya and anak buah saya AIN yang berusia 2 thn setengah....saya suka bergambar dengan dia...sebab dia sweeeeeeeettttt sangat....(mak dia takde...tengah sarat...takut terberanak kat majlis kawin orang).....so saya sebagai MAK NGAH merangkap mak tiri dia...saya bebas untuk memicit, memaksa dia bergambo, mencubit sayang dia....menunjal2 dahi dia dan menarik hidung dia...kasi mancung hehehehe saya bebas untuk lakukan semua itew...(jangan mak dia baca blog aku udah)......bapak dia terpaksa rela buat2 tak kisah...sebab saya adalah kakaknya....huhuhuhu....nasib ko lah.
Ini lah gambar abahnya....ehehehe....takper...kita kasi peluang.....since AIN dah cuak ngan saya....
AIN kalau dengan saya...makan dengan penuh tertib....saya sukak budak jenis ini......dia tau bila nak makan, dia tau bila nak berenti makan, dia tau bila nak ambil buah dan bukak cokelat (sebab mak tiri nya garang ada di sebelah....hahah na'as ko buat perangai...hehhehe...TAPI....JANGAN KORANG HINGAT I TAK SUKAK AMIK GAMBAR WITH MY OWN SON.....
SEBENARNYA....
I sukeeeeeeeeeeee sangat...tapi tiap kali nak amik gambar, my son buat boo layan....cam amik gambar ngan patung lak....



Susah nak senyum...itew pun meronta2 macam I nak daging dia buat lauk laks.....I pun terpaksa senyum dipaksa-paksa...chait,.......Seee.........I sibuk senyum...dia sibuk mamam...adeh laaa.......
TAPI....
apa2 pun I sukak gambar ini....kami one family senyum....
(Setelah I cubit bontot Imran hahahahahahahhaahah)
SEKIAN.......SELAMAT PENGANTIN BARU MY DEAR COUSIN>>>>>>>gambar takder....video adalah huhuhu


fMe Naughty..me Netty

5 comments:

Emy Omar said...

memang cute itu budak perempuan la ween..tertib la tu tang tu yang paling best.
Ween my 2nd son pun macam Imran gak bila kita nak ambik gambar ngan dia sangat la azab kekadang tu siap kena marah2 baru boleh pose akhirnya semua gambar nampak tak cantik sebab itu bdk kecik sudah melalak mummy dia lepuk @ cubit hahahaha

mummy_ayu said...

lov ur family pic yang last tu..comel...!encem la imran..nampak matured!

notti netti said...

Emy - tu la pasal...si imran nie...ishhh....sib baik majlis kawin tu ada music...takde la dengar suara wen jerit pangil imran...isk....sedey tul....amik gambo isk....lagi sedey....

notti netti said...

AYU - dah kena cubit....nampak la matured nyeeeee........

zh-ena said...

bdk perempuan tu comel sgt la


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno