Thursday, November 12, 2009

GATAL NAK WAT CONTEST GAK

Salam peepsss.........
Busy benar semalam sampai tak boleh update blog :) (Tapi kuar ngan Mummy Ayu leh lak huhuhu)....
Anda baca N3 di atas?....
Yup....seriessss gilaaa....1st time Mummy Netty oppsssss NOTTI NETTI nak wat contest. Dek kerana seronok jadi judge for Mummy Ayu contest...dah terpengaruh kat diri sendiri pulaks......Okey, nanti yer.....tengah belajar cara nak wat contest dari Ayu and I dah d'cide nak wat contest apa, hopefully banyaklah penyertaan, leh bg byk hadiah since SAYA SUKAK KASI HADIAH huhuhu...okey.....get ready yer nanti.
Me Naughty..me Netty

10 comments:

shuhada said...

salam.
haa.. suspen nih. hope ada yg kita boleh join eh.

notti netti said...

Shuhada - seyes....semua mak2 orang leh join huhuhu........

Intan said...

Nak join nak join...

Ha ha...time mak2 lak yg enterprame ke sbg contestant?

notti netti said...

Intan - huhuhu...time for mak mak la pulak....asyik anak jerk. huhuhu.

zh-ena said...

kita menunggu aper kah contest nya

notti netti said...

zh-ena - eheheheehheh

CuTeMiUt78 said...

wah.. best gak ni.. tgk nanti apakah contestnya...

notti netti said...

cute- tengokkk jgn tak tgkkk :)

Emy Omar said...

ha..ha..apa la contestnya tu yer.Excited nih..
Eh,ween awak deliver bila? by Dec tu dah meletopsss tak?

notti netti said...

emy - meh le join gak,tapi tgu dulu after net abis jadi juri one of kawan wen nye contest. insyaallah deliver early or mid dec.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno